Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Promiňte, ale mládež obvykle bývá u všeho. Ono to tak bývá, že mladý člověk má hodně energie a tak se do všeho hrne s nadšením. Ostatně i sametová revoluce a další protesty byly hlavně o mládeži. Tohle není o mládeži, tohle je o těch, kteří dav ovládají. A ti mladí opravdu nejsou.

0 0
možnosti
Foto

Jak moc musí být duševně starý člověk, aby se to v každém jeho článku hemžilo ufňukanou paušalizací a generalizací?

1 2
možnosti
JS

J56o77s57e91f 91S65u65k

25. 11. 2016 8:22

Vyjadřovat v současné situaci bezvýhradnou LÁSKU k islámu mi také připadá buď jako projev, který v titulku zmiňujete nebo jako projev obdivu k zvrácenostem, kterou mnozí radikální muslimové zaváděním částí koránu do života po celém světě každodenně předvádějí.

4 0
možnosti
BH

Ten islám je třeba trefit do srdce nejlépe kulkou. Pro začátek by stačilo zakázat štvavý manuál na území EU a držení odměnit okamžitým odsunem!! (Vyhoštění je neúčinné)

2 0
možnosti
SN

Mije dite dostavalo na jiste prazske stredni skole kazdy rok mnoho propadagcnich materialu a kalendar s tematikou eu.

Zde vidite, ze to na nektere zabralo.

9 0
možnosti
Foto

Velmi dobrá úvaha založená na faktech. Děkuji a karma je samozřejmostí [>-]R^

13 4
možnosti
MC

Je pozoruhodné, jak se k sobě tulí ti slabí napříč generacemi i třídami a bodají závist do schopnosti druhých. Je jedno, jak rafinovanou nálepku k tomu vyvěšují.

0 2
možnosti
OH

Tak vzletná slova a taková cypovina z nich vyleze.

0 1
možnosti
MK

R^ Byl jsem tam, vím o čem je řeč; jen ten dovětek od rektora tomu ještě dal korunu!

12 0
možnosti
JR

J71a68r16a 50R70a60n10k

19. 11. 2016 20:17

Vas strach chapu, cely svuj zivot jste prozil preskakovanim z cirkve do cirkve.....tak ted mozna budete odmenen:-/

1 26
možnosti
Foto

Jako vždy paní Rank. Velmi hloupý příspěvek. Umíte druhé jen napadat!

Vy zjevně nic nechápete. Pan Lhoťan si v tomto směru odžil své, asi to tak mělo být. On si však z toho vyvodil zkušenosti, které jsou k nezaplacení, které mu již nikdo nevezme. To vy nebude moudrá nikdy, i kdyby vás život zavál před jakékoliv úkoly a zkoušky.

17 2
možnosti
LK

a zase to rozdělování na třídy a paušalismus. Těžko hledat větší bohatost různých názorů než mezi studenty, život jim je pak obrousí víc do průměru.

Jestli ale mají něco všichni studenti společné, pak je to potřeba svobody a nechuť být něčím omezován. Těžko se jen tak vzdají volného pohybu po Evropě. Patříme na Západ. Ty nejsilnější české tradice pocházejí z dob kdy bylo České království středem Evropy a podílelo se na jejím formování. Za časy, kdy tomu tak nebylo, jsme jen těžce platili. Odchodem z EU a zavřením hranic si nikdy nepolepšíme. EU se dá měnit jen zevnitř.

2 1
možnosti