Mýtus masového vraha Nelsona Mandely

Česká republika by neměla poslat na pohřeb vraha a teroristy Nelsona Mandely žádnou delegaci. Je to tak optimální způsob jak neuctít památku tohoto zločince, který se po vzoru Jásira Arafata místo postavení před soud za spáchané zločiny stal celosvětovou celebritou.

Media a levicově orientované neziskové organizace opěvují již po desetiletí Nelsona Mandelu jako symbol odporu proti bělošskému apartheidu a rasismu. Jaksi už zapomínají na to, že Mandela umožnil v Africe postupnou legitimizaci černošského rasismu vůči bělochům. Nejde jen o zprávy o beztrestném násilí páchaném gangy černochů na bílých ženách, které bohužel nejdou ověřit z nezávislých zdrojů, ale s určitostí vedou k nárůstu rasistických postojů bělochů vůči černochům v Evropě.
Jde také o to, že Nelson Mandela nebyl žádny mírumilovný bojovník za svou věc, po vzoru Václava Havla nebo Dalajlámy, ale naopak se neštítil využívat terorismu a podpory těch nejhorších diktatur světa. Mezi jeho přátele a podporovatele nepatřili pouze palestinští teroristé, ale také Kuba či Čína, jež v té době vraždila statisíce vlastních občanů.
Černošské organizace pod vedením Mandely spáchaly první teroristický útok v roce 1961. Mandela sám trval na tom, že je třeba vraždit lidi kvůli docílení zájmu Afrického národního kongresu a je tedy osobně odpověděný za smrt nevinných civilistů. Vůči obětem terorismu je tedy více než urážlivé dnes Mandelu opěvovat jako mírotvůrce.
Jihoafrická vláda se snažila s Mandelou dohodnout na politickém řešení konfliktu, ten to však odmítal a trval na násilí. Mandela dokonce přiznal, že jeho Africký národní kongres používá brutální mučení vůči lidem podezřelým ze zrady a spolupráce s protivníkem. Ano, tak se choval vůdce, jehož například Amnesty international opěvuje jako mírumilovného bojovníka. Byl to masový vrah a je hnusné, že je opěvován jako symbol nenásilí, i když sám se násilí neštítil.
Jenže co čekat od dnešních humanitárních a „lidskoprávních“ organizací, které hájí islámské teroristy a  požadují pro ně „lidská“ práva, jež tito vrazi svým obětem nedopřáli? Ono konečně - Nelson Mandela byl komunistou a víme, co jsou komunisté schopni pro své cíle učinit …

Doporučuji podrobnější článek k tomu jak Mandela obhajoval terorismus a násilí na bílých lidech zde.

Nelson Mandela a jeho přátele - masoví vrazi a tyrani

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 6.12.2013 14:58 | karma článku: 48,37 | přečteno: 33283x