Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M51i29l85a31n 59R47a97d95e73k

19. 12. 2014 17:34

to je nas sebevrazeny trend, jako kdyz na vas nekdo vytahne revolver a bude pozadovat prachy, a vy se budete chlacholit ze to nemysli vazne, a budete i jemu tvrdit ze nevystreli. I takova Hirsi Ali byla poucovana Joe Bidenem o Islamu. Proste melou svou a jsou hlusi a slepi a chteji tak zusta az do uplneho zniceni.

1 0
možnosti
PS

Velmi jsem si P.Halíka vážil a stále vážím, ale jeho názory ohledně islámu jsou nebezpečně chybné. Cena, kterou jistě právem dostal a která je prestižní, mu vzala názorovou svobodu. Zavázala ho k toleranci i tam , kde je třeba vystoupit kriticky. Islám není náboženství, je to ideologie snažící se zotročit planetu podle sebe. Jako křesťan a demokrat v ní vidím absolutní zlo a nebezpečí, tím neříkám , že každý muslim je zlý člověk, pouze je silně ovlivněn zlou a nenávistnou formou vymývání mozků. Trochu jako za komunismu. P.Halík by si měl uvědomit rozdíly mezi náboženstvím a rozhlédnout se po světě, nenechat si svázat své názory a hájit křesťanské principy Evropy a její svobodu. Pomáhat lze i na dálku, třeba tím , že vznikne diplomatický tlak na ostatní bohaté islámské země, aby své bratry ve víře přijaly.

4 1
možnosti
MP

Nu, nemyslím si, že Vy jako obrácený muslim jste důvěryhodný na rozdíl od prof.Halíka."Prozřel" jste dosti pozdě.Nějaká další univerzita Vámi absolvovaná by nebyla ? Já osobně mám s muslimy dobré zkušenosti.Je třeba diferencovat.

0 5
možnosti
Foto

Ty šířené nenávistné a nebezpečné postoje jsou samozřejmě TRESTUHODNÉ a podle mého názoru porušováním zákonů této země. Pak to ale znamená, že nebezpečí je především v nás, když jsme tak slabí a hloupí a nedokážeme se chránit ani uplatňováním vlastních zákonů. Zřejmě nás to bude muset někdo naučit. I naše politiky a orgány činné v trestním řízení. Pak přestaneme tolik fňukat a začneme se chovat jako životaschopná společnost sestávající se z jednotlivců, v nichž je dost těch, kteří nefňukají, ale konají. Jako třeba Vy, myslím (podané trestní oznámení).

3 1
možnosti
Foto

Píšete slova, která znám, ovšem Vy je poskládáte do něčeho, čemu mám většinou potíže porozumět.

3 0
možnosti
LR

Tento z našich peněz placený šaman by měl jít ovšem příkladem a vzhledem k vysoce nadprůměrným příjmům si domu nastěhovat vysoce nadprůměrné množství svých přátel řídících se základními slovy svého manuálu:

Korán:

2:191 Zabíjejte je všude, kde je dostihnete,

12 1
možnosti