Muslimští politici zrušili Vánoce ve prospěch islámských svátků

Muslimští přistěhovalci dosáhli v samosprávě sídliště Egedalsvænge dánského města Kokkedal většiny v obecním zastupitelstvu a okamžitě toho využili. Zrušili oslavy evropských vánočních svátků ve prospěch oslav islámského svátku Íd.

Muslimští politici odmítli dát z veřejného rozpočtu v přepočtu přibližně 1000 dolarů na tradiční vánoční strom a výzdobu. Přitom ze stejného veřejného rozpočtu utratili muslimové v přepočtu 10 000 dolarů na oslavu islámského svátku, který proběhl před pár dny.

Muslimští politici byli zvoleni v demokratických volbách muslimskými přistěhovalci, kteří přišli do Dánska v důsledku podpory migrace ze strany dánských politiků a státní správy. Nelze muslimům tedy vlastně vytýkat, že se chovají přirozeně a ruší svátky vymírající civilizace a zavádějí svátky své.

Samozřejmě, že multikulturalisté se snaží umlčet ty, co upozorňují na selhání jejich konceptu oživování populace migrací z islámských zemí. Ale občané naší země, by se měli zamyslet nad tím, kam směřují naši politici, kteří sice našim občanům říkají, že jsou proti migraci z muslimských zemích a údajně i proti islamizaci, ale jejich kroky v populační a společenské politice vedou naopak právě k tomu, že migrace muslimů postupně neklesá, ale naopak vzrůstá. Je to vidět i na rozdílu počtu mešit a modliteben v ČR od pádu komunismu a konce 20. století a dnes, kdy již je v Čechách a na Moravě několik desítek. Například v Brně (2x), Praze (4x), Hradci Králové, Teplicích, Karlových Varech, Liberci, Olomouci, Dubí, Kolové, Karviné, Plzni a na dalších místech.

Islamizace a ústup naši evropské civilizace civilizaci islámské je realitou, byť ji většina politiků, medií a občanů popírá a myslí si, že se stane zázrak a vše se jako mávnutím kouzelného proudku změní. Jenže to se nestane čísla o porodnosti, úmrtnosti, stárnutí a přistěhovalectví hovoří jasně.

Jenže tato proměna nebude stejně přínosná jako proměna Římské říše a barbarských území v křesťanskou Evropu, ale bude to náš definitivní konec. Kmeny nájezdníků z té doby římskou kulturu převzali a rozvíjeli dále, protože si dobře uvědomovali, že byla zdrojem římského blahobytu, který chtěli získat. Muslimové přejímají pouze území a hmotné výdobytky cizích civilizací, ale jejich kulturu a myšlenky striktně odmítají a nahrazují islámem a svou společenskou kulturou na islámu postavenou.

Stačí si přečíst některé z názorů a citátů vedoucích představitelů českého islámu, na které upozorňuji v knize Islám a islamismus v České republice (podrobnosti zde). Pak každý rozumný člověk pochopí, že za pár desetiletí po osídlení Evropy muslimy bude zničeno nejen dědictví naše, ale i to římsko-řecké.

Informace v dánštině o „konci Vánoc“ zde.

Informace anglicky o „konci Vánoc“ zde.

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 11.11.2012 17:51 | karma článku: 35,54 | přečteno: 3625x