Muslimská obec v Praze podporuje zrušení demokracie?

Islámský extremista usilující o svržení demokracie a její nahrazení islámským státem bude opět v sobotu kázat v pražské mešitě a opět bez pozornosti policie a médií. 

Muslimská obec v Praze a Islámská nadace v Praze organizují opakovaně přednášky islámského extremisty Haitham al-Haddada pro české muslimy. Již jsem na tohoto extremistu několikrát upozorňoval.

 Když jsem se dnes dozvěděl, že opět bude v pražské mešitě kázat, vzpomněl jsem si na slova redaktora časopisu Týden, že jsem moc důkazů o islámském

extremismu nepředložil. Tedy poslechněte si záznam z přednášky Haitham al-Haddada a odpovězte si sami, jestli takto mluví mírumilovný muslim?

Haitham al-Haddad je jedním z těch, kteří pomáhají radikalizovat evropské a české muslimy a ukazují o co jde těmto lidem. O zrušení demokracie a nastolení teroru islámského práva. Bohužel české veřejnosti, médiím a politikům to asi ještě nedochází, že problém tiká i u nás v České republice. Další příklady projevu islámského extremismu najdete v knize Islám a islamismus v ČR zde.

A tak v Holandsku a dalších evropských zemích vedou Haitham al-Haddada na seznamu islámských extremistů, v Německu zatýkají jeho kolegy salafisty a u nás česká společnost, policie, média a politici ignorují takovéto "umírněné muslimy" jako je tento pán.

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 16.6.2012 10:00 | karma článku: 30,63 | přečteno: 3386x