Muslimové v Německu nástrojem tureckého vlivu

Bojíte se islámu? Pak si přečtěte knihu Martina Klapetka "Muslimské organizace v Německu, Rakousku a Švýcarsku" a budete se bát ještě více. Kniha je sice velmi dobře napsaná - jak v odborném duchu, tak v duchu islamofilie, ale člověku jenž se o téma islamizace Evropy zajímá naopak dodává argumenty pro to, aby si na šíření islámu u nás dával ještě větší pozor.

Píšu-li islamofilie, je to záměrně, neboť autor patří mezi české vzdělance, kteří v šíření učení Koránu a Mohameda nevidí problém a prezentují muslimské extremisty jako ty, co zprznili krásu a lidumilství islámu. Názorně jsem si toho všiml v jeho komentáři pro Český rozhlas ke kauze antisemitismu a náboženské nenávisti v brněnské mešitě, kdy vlastně bagatelizoval nenávistné výroky Lukáše Větrovce vůči židům citované od zakladatele islámu Mohameda.

V krátké recenzi na webu Shekel.cz jsem zmínil dvě zajímavé informace jež mě zaujaly. Jednou je skutečnost masového skokového nárůstu muslimské populace v Německu, kdy kolem roku 1920 bylo v Německu zhruba 1800 muslimů, kdežto dnes jich je již přes 4 miliony. Tedy během necelých sta let došlo k zásadní proměně německé společnosti a nic nenasvědčuje tomu, že by tento proces měl ustat nebo se výrazněji zpomalit.

 

Mnohem závažnější je informace o tom, že turecké úřady záměrně založily v Německu organizaci Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion e.V. jež usiluje o získáni kontroly nad komunitou Turků v Německu a zajišťuje tak vliv Turecka nad největší muslimskou komunitou v Německu. Turecko tak získává zásadní nástroj na ovlivňováni německé politiky a společnosti. Netřeba dodávat, že dnes tímto vlivem disponuje turecká vláda vedená islamistou Erdoganem, který se přátelí a podporuje teroristy, usiluje o omezení svobody slova v Evropské unii a chce, aby naše úřady trestaly a pronásledovaly kritiky islámu.

Obdobně je v Klapetkově knize znepokojivá informace, že turecké ambasády v Rakousku či Německu slouží jako "řídicí" orgány pro šíření islámu a kontrolu nad mešitami a muslimskými organizacemi.

Dokáže si někdo představit, kdyby takto masivně provádělo svou politiku vůči Německu Rusko a co by pak z toho udělali politici a média? Jenže v případě Turecka se o tom praktický mlčí a toleruje se to. Přitom Turecko je historicky i dlouhodobě větší hrozbou pro svobodu nás Evropanů než Rusko jež má svých problémů více než dost.

Byť tedy s Martinem Klapetkem nesouhlasím v jeho názoru, že původní islám dle Mohamedova učení není hrozbou, jsem mu velice zavázán za to, že ve své knize potvrdil co říkám já sám - a to že islamizace je realita, hrozba pro budoucnost naší civilizace, společnosti a národa, že turečtí islamisté aktivně usilují o infiltraci do naší společnosti skrze islámské organizace a že je mohou využít jako pátou kolonu k prosazení vlastních politickonáboženských a společenských představ u nás.

Myslíte, že nikoliv? Myslíte, že se tohle týká pouze Německa či Rakouska? Tak to jste si asi nevšimli, že naše vláda souhlasí s vybudováním tureckého centra (politický korektní název místa pro šíření islámu a tureckého vlivu) v Praze.

Český premier s přítelem teroristů a antisemitů

Turecký premier s vůdcem teroristů a antisemitou

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 11.3.2013 12:46 | karma článku: 29,02 | přečteno: 1965x