Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

H.S.U.

27. 9. 2012 11:46
Chceme dialog

‎99% lidí v ČR touží po klidném životě,bez ohledu na víru.

Vytváření imaginárních konfliktů přisuzování falešných úmyslů muslimům,vkládáním lží do jejich idejí a historie apod. si někteří jednotlivci z různých důvodů snad nahrazují hledání smyslu života,určení,že já jsem ten správný atd.Ale časem to vede k jejich radikalizaci.

Jako muslimové a nemuslimové bychom měli vědět,že jen a jen na nás závisí budoucnost naší krásné vlasti, a nemůžeme nechat extrémisty zakládat ohně nenávisti mezi různými skupinami obyvatel.Víme, že rasismus je špatný.

Chce to klid a rozum,ignorování lživých informací,které o islámu někteří šíří.A zejména rozum v kritickém přístupu ke zprávám,jsme Češi a chceme dialog-bez urážek a vstřícný k našim tématům,ne tématům zahraničním,které nemůžeme ovlivnit,nebo tématům vyvolávající nenávist a šíříci lži.To je zbytečné řešit.Vzájemné poznávání je nejkrásnější věc a sbližování vede k pochopení a pochopení vede k respektu a respekt vede ke svobodě jednotlivců.

0 0
možnosti
K

karvac

6. 9. 2012 7:30
Drzost uctívačů satana roste

Když USA a EU podporují šíření islámu, jejich drzost roste i v ČR. Uctívačům pouštího démona nesmíme jejich rozpínavost dovolit.

0 0
možnosti
JH

H.S.U.

6. 9. 2012 13:37
Re: Drzost uctívačů satana roste

Islám byl v ČR státem uznán jako náboženství v roce 2004. [>-]

Nejedná se o drzost, ale o to, že chceme my, čeští muslimové, svobodně žít bez fašistických a xenofobních omezení a bořit mýtus o špatném islámu.

V

1 0
možnosti
MM

captain cook

3. 9. 2012 11:44
oni to zkouseji vsude

v Australii chteli nekteri extremneji uvazujici muslimove zavest sarii pro obcany muslimskeho vyznani.

Bylo jim slusne receno, dekujeme pekne, ale Australie ma sve zakony a dobre zavedeny a osvedceny justicni system platici pro VSECHNY obcany bez rozdilu barvy kuze, puvodu ci vyznani a u toho zustavame. Sarija  je v Australii nepripustna protoze nelze mit zakony platici jen pro nekoho.

0 0
možnosti
JH

H.S.U.

3. 9. 2012 13:03
Re: oni to zkouseji vsude

Muslimové v Austrálii se šaríou řídí ve svém každodenním životě normálně řídí!

Jestli chcete, dám vám kontakt na muslimy - Australany a můžete se jich zeptat sami. A žádný rozpor se místními zakony není.

Šaría není "zákoník" ale rámec, jak se má muslim chovat, tak, jak to odpovídá islámské morálce a tomu, co Bůh zakázal a přikázal.

Takže australští muslimové v mešitě, modlící se dodržují šaría. Australší muslimové postící se v ramadánu, dodržují šaría. Australší muslimové dávající almužnu (zakát) praktikují šaría.

Islám se nevztahuje k žádné specifické kultuře, etniku, nebo státnímu zřízení. Islám je víra, aplikovatelná kdekoliv a kdykoliv. Navíc je to víra lidskosti a středu - jak vidíte u miliónů muslimů na světě, kteří islám dodržují tak jak mají, víra jim přináší Boží vedení, jistotu svědomí, klid, mír, prosperitu a štastné rodiny. Ti, kteří se své víry nedrží, a chovají se špatně, budou mít zúčtování s Bohem, ne s námi. Každá duše je odpovědná jen a jen za sebe.

0 0
možnosti
JH

H.S.U.

3. 9. 2012 10:53
Když chcete kritizovat,přečtěte si oficiální popis skupiny

Zamyšlení: Jak může sekulární, demokratická, středoevropská, kapitalistická, ateistická země, jako je ČR čerpat ve svém společenském životě z islámu tak, aby to přineslo zlepšení stavu muslimům a i nemuslimům, a bylo to pro nemuslimy přijatelné? To je otázka, na kterou budeme hledat odpověď. Když dodržujeme své náboženství, držíme se ve skutečnosti šaríi, ať žijeme v jakékoli zemi, kultuře a společnosti. Téma hanobení, nebo zenužívání vlajky je irelevantní, protože takový obrázek není českým státním symbolem a nenaplňuje podstatu výtržnictví, zneužití, ani hanobení. Chceme-li šaríu pro tuto zemi, znamená to, že chceme:

1) SVOBODU PRAKTIKOVÁNÍ VÍRY

2) MISIJI ISLÁMU A DOBROVOLNÉ KONVERTOVÁNÍ LIDÍ K ISLÁMU

3) ČERPÁNÍ Z TOHO DOBRÉHO, CO ČESKÁ KULTURA MÁ V SOULADU S ISLÁMEM, TAK, ABY BYL ISLÁM ČÁSTÍ ČESKÉ KULTURY

4) DODRŽOVÁNÍ ZÁKONŮ TÉTO ZEMĚ, I KDYŽ NA NĚKTERÉ MŮŽEME MÍT JINÝ NÁZOR, NEBO JSOU ODLIŠNÉ OD BOŽÍHO ZÁKONA

0 0
možnosti
C

Cowboy.from.hell

2. 9. 2012 13:10
z Černých baronů snad jen toto:

"Chce se mi zvracet."

0 0
možnosti
KV

_-1-_

29. 8. 2012 18:26
Zinscenovat nějakou provokaci ....

a hned potom zakázat !

0 0
možnosti

THEPitris

29. 8. 2012 16:35
!!

To by nám tu ještě tak chybělo...

1 0
možnosti
C

certik_bertik

29. 8. 2012 15:46
hmm

jak dlouho bude trvat přechod k činům

1 0
možnosti
GK

Gábuša

29. 8. 2012 14:52
škoda,

že je ta skupina uzavřená...

0 0
možnosti
LL

lukaslhotan

29. 8. 2012 15:09
Re: škoda,

Možná to má svuj důvod, aby policie nemohla konat?

0 0
možnosti
JK

kotja

29. 8. 2012 14:43
Snadná pomoc

Ať táhnou do Saúdské Arábie

1 0
možnosti
.

.Camino

29. 8. 2012 18:18
Re: Snadná pomoc

V mem meste je jich jiz 1.200 a jiz se zvydiltelnuji.

0 0
možnosti