Multikulturalista v akci aneb islamofilní propaganda

Dnešní vydání Lidových novin přináší rozsáhlý článek s názvem „Kritikou islámu šermují i někteří čeští politici“ z díla multikulturního aktivisty Michala Kolmaše. Článek je plný předsudků vůči kritikům islámu, lží a osobních útoků. Nádherně tak dokresluje postupné pronikání islamofilie a multikulturalistů do médií v České republice a následky, jež tato ideologická infekce má.

Zapomeňme teď na fakt, že Lidové noviny čelí masivnímu propadu čtenosti (více zde). Podívejme se spíše na základní lži a manipulace z dílny redaktora Lidových novin.

1. Michal Kolmaš tvrdí, že Karlovarský kraj daroval 15 tisíc korun hnutí Amtimešita.

Jedná se o očividnou lež a očerňování Karlovarského kraje. Neboť Karlovarský kraj hnutí Antimešita žádné peníze nedaroval. Je v zájmu dobré pověsti Karlovarského kraje, aby požadoval po Lidových novinách doložení jejich tvrzení nebo omluvu za tuto sprostou lež pana redaktora.

2. Kolmaš tvrdí, že zpráva BIS se zmiňuje o odpůrcích islámu a jejich údajné agresivitě.

Nevím, jestli má Kolmaš zvláštní přístup k utajovaným zprávám BIS, ale ty veřejné se o žádné agresivitě antiislámských hnutí nezmiňují. Naopak hovoří o potencionální hrozbě ze strany českých muslimů, což už opět Kolmaš do článku jaksi nedal.

3. Kolmaš tvrdí, že výroční zpráva BIS za rok 2012 se zmiňuje o hnutí Antimešita a Czech Defence League.

Opět jde o očividnou lež. Jiným vysvětlením než lež by bylo, že BIS připravuje speciální výroční zprávy jen pro Kolmaše či má Kolmaš přístup k tajným materiálům BIS. Protože ve výroční zprávě BIS za rok 2012, dostupné zde, není o obou hnutích ani slovo!

Naopak se v té zprávě hovoří o aktivitách radikálních muslimů v České republice. Konkrétně například se v ní píše, že „současným celosvětovým trendem v muslimských diasporách je větší důraz na dodržování islámského práva (arab. šarí´a). V zahraničí je tento jev považován za jednu z forem prosazování myšlenek islamismu. Konkrétně jde o úsilí zavádět prvky islámského práva paralelně s platným právním systémem většinové společnosti. Podobné snahy zaznamenala také BIS v muslimském prostředí na území ČR.“ Jenže Kolmaš ve svém článku tvrdí přesný opak i přes to, že BIS žádná rizika v české muslimské komunitě nevidí …
4. Podle Kolmaše: kdo kritizuje islám je extremista a nejspíše i rovnou rasista.

Konkrétně Kolmaš obviňuje z extremismu docenta Jihočeské univerzity Martina Konvičku. To, že se Kolmaš odvolává v článku na svědectví známého násilníka (zatím jen snad verbálního) Karla Goldmanna je již opět jaksi nepodstatné.

Jak je tedy vidět, dnešní vydání Lidových novin je plné lží a manipulací, za které by se nemuselo stydět ani Rudé právo. Ono se zdá, že se Lidové noviny proměňují z média různorodých názorů a svobody slova v obdobu Rudého práva dnešních islamofilů a multikulturalistů. Bohužel tak přicházejí o čtenáře a řadí se na úroveň bulváru.

Naopak si myslím, že kdo si poslechne níže uvedené záznamy kázání z českých mešit, tak sám posoudí, jestli jsou muslimové v ČR okrajovým problémem a představují pouze mírumilovné uctívače Alláha. Obdobně i čtenáři mé knihy Islám a islamismus v České republice mi píší, že jsou v šoku z toho, jak jim mnozí novináři a orientalisté tvrdí, že islamizace ČR není problém a čeští muslimové jsou umírnění. Ve skutečnosti je tomu trochu jinak.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 11.4.2014 10:19 | karma článku: 35,32 | přečteno: 2313x