Multikulturalismus je rasistickou teorií, která nenávidí vlastní a miluje cizí

Ano, je tomu tak. Byť je dnes díky multikulturní nadvládě ve společnosti, médiích a politice nebezpečné otevřeně hovořit o kořenech multikulturalismu, tato filozofie je rasistického původu a má také stejné plody.

Kolega slovenský publicista Pavel Fendek se v textu „Brusel – hnízdo teroru a centrum multikulturního rasismu“ vyjadřuje jasněji: „Multikulturalizmus je nástrojom deštrukcie západnej civilizácie prostredníctvom jej „nariedenia“ neeurópskymi imigrantmi na území Západu. Napriek svojmu názvu bol vždy ideológiou nenávisti voči západnej civilizácii a Európanom, preto bielu rasu a jej kultúru považuje za menejcennú voči ostatným rasám a kultúram.“

Multikulturalisté jsou velice opatrní v upřímné mluvě a své projevy rádi zaobalují do hesel tolerance, různorodosti či odmítání xenofobie. Z jejich práce je ovšem vidět, že sice propagují právo příchozích přistěhovalců zachovat si svou původní kulturu, ale zároveň nepřiznávají původnímu obyvatelstvu právo na zachování vlastní kultury a hodnot. V momentě, kdy se dostává příchozí kultura do konfliktu s původní kulturou, nastupují multikulturalisté s hesly o toleranci, ale toleranci vnucují jen původní kultuře a požadují, aby se původní kultura podřídila požadavkům nové kultury.

Nepřekvapí tedy, že multikulturalisté jsou zároveň mnohdy i těmi, kteří aktivně pomáhají přílivu neevropských přistěhovalců do Evropy a jakoukoliv snahu zabránit masové imigraci do Evropy a zachovat tak původní kulturu označují za xenofobii, popřípadě nenávist.

Myslím si tedy, že Pavel Fendek má plnou pravdu když říká, že „ multikulturalizmus je nástrojom deštrukcie západnej civilizácie“. Ve své knize Eurabia – mýtus nebo realita budoucnosti? popisuji, jak se v tématu nutnosti nastěhovat do Evropy obyvatele Afriky a islámského světa perfektně shodli neomarxisté (Gramsci) s panevropany hraběte Coudenhove-Kalergiho, a z tohoto spojenectví vznikla právě dnešní Evropská unie.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 5.5.2016 10:00 | karma článku: 38,69 | přečteno: 2165x