Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hodně dobré, Lukáši!

Plný souhlas a karma R^R^R^

0 0
možnosti
PS

Naivně si představovat , ze lidi kterým od dětství vymyvali mozky , se dokážou změnit a své agresivní plány o nadvládě zmeni za evropské hodnoty, to je cesta do záhuby. Neni pravda ze Evropa nedokáže zastavit přísun muslimů. Stačí změnit azylovou politiku a chránit vnější hranice a samozřejmě ne naslouchat podivným lidem kteří si nedokáži představit co se zítra muže přihodit . Naivita je slabost kterou si Evropa nemůže dovolit pokud chce ochránit své občany, hodnoty a svobodu, pro kterou umíralo ve válkách šílené množství statečných lidi.

2 0
možnosti
JR

J98a60r63a 13R10a32n73k

10. 5. 2016 0:37

Nejak nerozumim, co se Vam prihodilo....:-(

0 3
možnosti
PS

Možná je pravý důvod ze tomu nerozumíte ve vás , nikoli v autorovi. Vždyť je to proste a logické , tak se zkuste trochu zamyslet. Zatlacte, treba to půjde.

3 0
možnosti
MK

A když vezmete v potaz, že tenhle článek/blog napsal muslim, tak je to ještě zajímavější.

2 2
možnosti
LL

Kde jste vzal takovou blbost? Jsem exmuslim, nějak vám unikly poslední minimálně 4 roky :-) http://svobodneforum.cz/lukas-lhotan-vypravi-islam-je-jako-lego-rozhovor-s-byvalym-muslimem/

1 0
možnosti

Četl jste to po sobě aspoň jednou?

0 1
možnosti
PV

Nadrazujete formu nad obsah? :)

5 0
možnosti

Myslel jsem, že multikulti je už dávno překonáno. Není.

Ale jedno je jisté: Jak se budeme chovat k muslimům v Evropě, tak se budou oni chovat k nám. Budeme-li je vyhánět, vyženou nás z Evropy. Budeme-li s nimi bojovat, vyvraždí nás. Naučíme-li je naší kultuře, budeme vzájemně nažívat v míru. Dnes si ještě můžeme vybrat.

:-)

1 18
možnosti
JJ

Jak ty migranty chcete naučit naší kultuře? Vždyť oni uznávají jen tu svou!!!

16 0
možnosti