Mnichovská zrada dnešních dnů aneb islám nahrazuje nacismus

V těchto dnech si připomínáme výročí Mnichovské dohody, kdy západoevropské země zradily jedinou demokracii ve střední Evropě a ve jménu míru a naplnění zájmů Němců obětovaly Československou republiku režimu, který se netajil svou přípravou na vyvraždění Židů, Čechů (a všech Slovanů) a tedy vlastně všech údajně méněcenných ras. Podobně tak dnes potomci těchto "západoevropských mírotvůrců" obětují nejen střední, ale i západní Evropu ideologii islámského fašismu, která je jen o málo horší než nacismus.

Místo vůdce Adolfa Hitlera a jeho ideologie o nadřazené rase hlásá islám uctívání proroka Mohameda jako vůdce všech muslimů a hlásá ideologii nadřazeného islámského náboženství, v jehož politickém a společenském konceptu je muslim nadřazen nemuslimovi, a byť jsou židé a křesťané částečně tolerováni, ostatní nevěřící (atheisté, buddhisté apod.) nemají mít podle islámského učení v nastoleném islámském systému právo na existenci.

O tom, jak to nakonec dopadá se společností, v níž muslimové plně následující korán a výzvy svého proroka utvářejí její ráz, vypráví samotná islámská historie, jež popisuje nejen vyvraždění a zotročení nevěřících v Arábii, ale i vyvražďování a zotročování obyvatel Perské, Byzantské říše a dalších území, jež se staly cílem postupné islámské expanze. Adolf Hitler kdysi hlásal potřebu německého národa na expanzi a stejně tak i Alláh skrze Mohammeda přikazuje věřícím nejen misijní povinnost islámské ideologie, ale i povinnost nastolení islámského společenského a právního režimu všude tam, kde získají muslimové většinu či moc.

Člověk se ptá, jak mohli předkové západoevropanů obětovat Československo, když Adolf Hitler dávno před Mnichovem ve svých textech hlásal svůj záměr zotročit a vymýtit podřadné rasy a zlikvidovat demokracii v Československu? Odpovědí na tuto otázku je i odpověď na to, jak dnes mohou evropští vůdci a islamofilové přehlížet a bagatelizovat násilné aspekty islámského učení, cíle islámu ustanovené v koránu a Mohammedově tradici a zároveň ignorovat, že je islámem po všech pravověrných muslimech požadováno, aby tyto cíle byly realizovány.

Stejně tak jako ve třicátých letech minulého století evropská veřejnost ve většině zemí ignorovala hrozbu nacismu a přitom zároveň právě nacismus využíval žabomyší války jednotlivých národů ke svému prospěchu, tak i dnešní islamizace využívá žabomyších válek a touhu po osobním prospěchu mezi jednotlivými Evropany ke svým cílům. (Některé z příkladů a podrobnosti uvádím i ve své knize Islám a islamismus v České republice). Nacisté by dnes jen záviděli, kdyby viděli, jaké podpoře se islámské misii dostává ze strany multikulturních programů Evropské unie, národních států a jak se liberálové, levičáci a multikulturalisté ve jménu tolerance rvou za ideologii, která obsahuje stejnou míru nenávisti a podpory násilí jako nacismus.

Muslimky oslavují nacistického proroka Hitlera

Představitelé západních demokracií a nacisti po dohodě o likvidaci svobodného Československa v Mnichově

Představitelé radnice Prahy 1 s pracovnky saúdskoarabské ambasády v Praze na společné oslavě česko-saúdského přátelství

Ministr Saúdské Arábie Saud al Faisal s ministryní zahraničí EU Catherine Ashton. Saúdská Arábie je hlavním sponzorem islamizace Evropy

Britský premier Cameron mezi muslimskými přáteli

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 1.10.2013 9:45 | karma článku: 33,40 | přečteno: 1564x