Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JM

Pan ministr je hold socialista. Co jako vic psat. Vam Lukasi dik za Vasi energii k psani pravdy o islamu.

0 0
možnosti
JT

EU už islamizaci Evropy nemůže zastavit.....

0 0
možnosti
LJ

Slyšel jsem, že světě existují instituce disponující penězi zřejmě z Arábie, které finančně podporují kandidáty z řad muslimů. Prý jim mohou zaplatit i předvolební kampaň. Myslím, že však u nás zákon zakazuje brát peníze na volby ze zahraničí. Zřejmě tedy půjde o ideovou spřízněnost.

0 0
možnosti
MK

R^ Šátky jsou jen viditelnou snahou se prosadit a pan ministr je jen jejich přisluhovač. Měl by po tomto vyjádření podat demisi. Nechápe, že jeho postoj jen urychluje proces, který v Evropě nutně vyústí ke střetu kultur, tedy k občanské válce. Nastavením mantinelů v ČR tomu můžeme předejít.

5 0
možnosti
MW

multi kulti  nefunguje ..jak ukazují příklady ze světa ..máme čas se připravit a nedělat stejné chyby..nepouštět je do země..!!

6 0
možnosti
Foto

Politikovi jde především o možnost přerozdělovat státní lup pocházející z daní.  Podpoří vše o čem si bude myslet, že mu to pomůže.   Lidé jsou dost hloupí na to, aby v tom spatřovali bránění určitých zásad.  Jenže o zásady nikdy nešlo, nejde a ani nepůjde.

1 0
možnosti
LN

..přiznávám..že k vašim článků se (vědomě) vyjadřuji málokdy....problematiku islamizace společnosti zase až tolik nesleduju.....ale tu zprávu o výroku páně ministra jsem zaznamenal....a byl velmi nemile překvapen....skoro bych řekl že mi bylo na blití....

...vám karma...

13 0
možnosti
LS

idiot,plácají si,co jim slina na jazyk přinese,proč by ne,k zodpovědnosti je nikdo nebere

4 0
možnosti
MP

Nechápu, pokud byl skutečně učitel. Copak nezná ani školní řád, že nosit pokrývku na hlavě při vyučování je nepřípustné?????!?

5 0
možnosti