Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blažek má pravdu v tom, že dát různým menšinám právo do všech mluvit a vše blokovat, je nesmírně kontraproduktivní a nebezpečné. Jako příklad poslouží třeba dostavba dálnice D8.

0 1
možnosti
Foto

Je to zajímavý postřeh. Kongres této strany jsem nesledoval. Pan Blažek dělá tolik, na kolik má. Sám možná neví čí je, a jak by se mohl politik ze strany tzv. pravicové presentovat. Omezit legálními prostředky svobody jiných, jak uvedeno v projevu, je způsob udržení moci. Nutno dodat, že totalitní. Je ale osvědčený a těmto typům, kteří zas tak jinou invencí nevynikají vyhovuje. To že se strana nebo někdo presentuje jako demokratická nic neznamená. Rozhodující,je, jak ji budou vnímat voliči. A zdá se, že ODS své voliče ztrácí. A pan Blažek? Koho vlastně zajímá. A hlavně koho bude zajímat. To je právě jediné kritérium - volby. A ty tahle KSODS nejspíš projede. To není dobře, ale kde neni, neni.

2 1
možnosti
MK

Lukáši, falanga nebyla nikdy fašistická. Byla monarchistická a byl to odpor proti kapitalistickému liberalismu (co se týče Španělska) Další falanga je libanonská a to jsou ozbrojené skupiny libanonských křesťanů (Maronité)

3 1
možnosti
LL

JJ, dohledal jsem si to a je pravda, že jsem se v tom trochu nechal splést B. M. z Italie.

1 1
možnosti
AN

komunisty bych do toho netahal,co znám jsou to slušní lidi. fašistu žádnýho neznám.

2 3
možnosti