Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

listram

17. 12. 2010 13:20
Tak

Tím chcete chránit nás před vámi,nebo si jen děláte alib,i a tím že to zveřejníte my máme chránit vás před soukmenovci.Jestli je ta analýza MV pravdivá,divím se že ty vaše kutlochy ještě nejsou zbouraný a Vy s adulahem sánkou a jeho synem nepasete velbloudy ve vámi tolik opěvovaných zemích.O nás se nebojte my to tady nějak zvládnem.Slo to bez vaší  "pomoci" dřív půjde to tak i dál.I bez pomoci největšího.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

17. 12. 2010 9:43
No,

ačkoli nejsem zrovna zapřisáhlou fanynkou pana Sáňky, tady bych řekla, že záleží na tom, jak moc nebo zda vůbec byl jeho odsouzený (?) syn spojen s islámskou nadací nebo muslimskou obcí vůbec. Pokud tu tedy nechcete zavádět arabskou celorodinnou či celoklanovou odpovědnost za čin dospělého jedince...

0 0
možnosti

Ormir

17. 12. 2010 9:05
Muslimské pojetí cti

Jestli muslimové považují za čestného člověka, který zabije svou dceru nebo sestru jenom proto, že promluvila o samotě s cizím mužem, tak jsou to ti nejodpornější primitivové.

Stejně je tomu v pojetí toho co je to mír. Já si nepředstavuji, že mír nastane potom co obsadím cizí území a vnutím mu své zvrácené myšlení. Rv

0 0
možnosti
P

pouiyt

17. 12. 2010 6:23
Boj mezi islamisty je hloupost

Rv

0 0
možnosti
M

martin5.33

17. 12. 2010 6:37
Re: Boj mezi islamisty je skvělý

R^

0 0
možnosti
P

PPetr

17. 12. 2010 5:37
Já islamofobil

Pane Lhoťan, všiml jste si, že v sérii svých článků z poslední doby popisujete věci, před kterými varují příspěvky nás, tzv. islamofobů? Že dokonce MV je tak nějak islamofobní? Není na čase vypustit toto nesmyslné slůvko ze svého slovníku a přestat používat tuto nálepku na každého kdo si dovolí říct něco proti muslimům a islámu?

Co si budeme povídat. Na libovolnou organizaci se snaží nalepit lidi, kterým jde především o vlastní zájmy, urvat si moc a profitovat do vlastní kapsy. Je celkem jedno, jestli se jedná o náboženské, nebo světské organizace...

Problém islámu je v tom, že má (díky základům svému učení) potenciál zradikalizovat i ty tzv. obyčejné lidi, kteří chtějí skutečně jen v klidu žít, pracovat a vychovávat děti. Proto je tolik povyku okolo nových měšit,  islámský center a nárustu počtu muslimů v ČR a Evropě.

My "islamofobové" chceme žít, pracovat a vychovávat děti. Beze strachu vstoupit do nákupních center, MHD apod. Chceme svobodu slova a vyznání -> zachovat náš právní řád.

0 0
možnosti
H

hanah7

17. 12. 2010 1:34
Jen je nechte,

nevarujte je pořád :-/. Zavřou je, vyhostí a bude klid. I pro vás. A můžete se muslimsky modlit dál.:-)

0 0
možnosti