Lživé informace šéfa Bloku proti islámu – omyl nebo záměr?

Šéf Bloku proti islámu Martin Konvička obvinil překladatele Adama Homsiho, znáte ho z kauzy TV PRIMA a únosu Čechů v Libanonu, že je členem rady muslimské ummy. Přitom se jedná o totální nesmysl a lež.

"Nevím kdo poskytuje Bloku proti islámu (BPI) informace o muslimské komunitě v ČR, ale zásadně lže. Nechtěl jsem na Martinovo tvrzení reagovat hned, ještě jsem si ho znovu raději ověřoval, ale Adam Homsi vůbec není "členem "rady muslimské ummy" (což jsou, podle všeho, frajeři, stojící za českými mešitami jako jakási správní rada)". jak tvrdí Martin Konvička v tomto článku na Parlamentních listech!!! Někdo zde zásobuje BPI a Konvičku falešnými informacemi a jednou na to dojedou ....

Horší varianta je, že si někdo v BPI vymýšlí. Přitom to není poprvé co se něco podobného děje. Ještě před několika roky byl do tehdejší skupiny Islám v České republice nechceme infiltrován pod falešným profilem Karla F. konvertita k islámu Eduard Palíšek, podobně se vetřel i do přízně bijce islámu z Hradce Králové Valentina Kusáka, píši o tom zde.

Aktivity tohoto konvertity k islámu jsem podrobněji popsal v rozhovoru pro Eportal.cz zde. A tak si říkám, jestli se něco podobného dnes neodehrává i v rámci BPI? Nebo to opravdu někdo v BPI je tak zoufalý, že o Adamu Homsím lže?

Ke kauze se váže i aféra s ukradenými emaily šéfa českých muslimů Alrawiho, podrobně popsáno zde.

Ukázka z diskuze infiltrovaného konvertity EP do skupiny islám v České republice necheme

EP rozmlouvá se svým dobrým kamarádem Lukášem Větrovcem, známým z kauzy antisemitského a nenávistného kázáni v brněnské mešitě

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 27.2.2016 11:41 | karma článku: 18,26 | přečteno: 1751x