Lži obhájce islamizace a politika strany Zelených Šádího

Politik Strany zelených a jeden z nejaktivnějších českých muslimů Šadí Shanaáh se opět ukázal v těch nejlepších barvách. Pomocí lží a polopravd apeloval na pracovníky Českého rozhlasu, aby ve vysílání nedávali prostor bývalým muslimům a kritikům islámu.

Šadí Shanaáh provádí aktivity na podporu pozitivního vztahu k islámu v českém školství a společnosti za peníze českých a amerických daňových poplatníků. To mu vůbec nevadí, ale pracovníkům rozhlasu píše, že si nepřeje, aby z jeho daní byla financována veřejně prospěšná stanice, která dává prostor nejen muslimům a islamofilům, ale i kritikům islámu a bývalým muslimům.

Sám se k tomuto hrdě hlásí ve zveřejněné korespondenci mezi pracovníky Českého rozhlasu, jeho osobou a jeho přítelem Bronislavem Ostřanským (v kopii i jeho příteli šéfovi muslimské obce v Praze Vladimíru Sáňkovi). Tuto korespondenci zveřejnil on sám, asi si už chudák neuvědomuje, jak se odmaskoval.

Tedy náš bojovník za islám, bojovník proti islamofobii a příjemce financí z islámských ropných diktatur na podporu boje proti islamofobii v dopisech adresovaných pracovníkům Českého rozhlasu otevřeně lže a šíří polopravdy. Inu, dělá přesně to, z čeho obviňuje kritiky islámu.

Některé ze lží našeho správného muslima a politika Strany zelených Šadího uvedených v korespondenci:

Šádího lži:
Pan Lhoťan je silně propojen s extrémistickou organizací Czech Defence League, která figuruje na seznamu Ministerstva vnitra ČR

Odpověď:
Tato organizace nebyla Ministerstvem vnitra nikdy označena za extremistickou. Pokud by se tak stalo, byla by soudně zrušena. Pouze bylo MV zmíněno, že tato organizace karikuje a uráží náboženské cítění muslimů a nic víc. Samo MV tuto organizaci nedefinuje jako extremistickou! Já s ní navíc nejsem nijak silně propojen. Pokud by to, že mi občas nějak pomohou v mediální prezentaci, bylo znakem silného propojení, pak sám Šádí by měl být považován za extrémně nebezpečného antisemitu a islámského (palestinského) fanatika, neboť je s nimi jeho vlastními slovy „také silně propojen“.

Šádí se snaží podsouvat odpůrcům islámu a islamizace, že jsou šiřiteli nenávisti. Doslovně tvrdí: „abyste si udělal obrázek o intenzitě jeho nenávisti vůči muslimům.“ Zajímavé, že šíření nenávisti vůči nevěřícím v Alláha a bývalým muslimům či liberálním muslimům v českých mešitách a ze strany představitelů českých mešit mu vůbec nevadí a nijak ho nekritizuje. Naopak se jich ještě veřejně zastává. Aha, zapomněl jsem - jsou to jeho přátelé a nejspíše i sponzoři.

Šádí se opět v závěru dopisu snaží podsouvat dojem, že jeho oponent je radikál, a to doslovně slovy: „který se pro změnu z radikálního muslima stal nyní radikálním křesťanem.“ Je schopen své tvrzení nějak dokázat? Samozřejmě, že není. Je to totiž bohapustá lež, která má pouze u příjemce jeho dopisu dehonestovat odpůrce islámu. Protože všichni, kteří mně znají, vědí, že mám do radikálního křesťana daleko. Což dokazuje i má kniha Ježíš Kristus a islám. Pokud jsem něco, pak slabý, hříšný a unavený křesťan. Ale rozhodně ne radikál.

V závěru dopisu Šádí opět lže:
„Omlouvám se, ale opravdu si nepřeji, aby z mých peněz bylo placeno šíření nenávisti a předsudků. (Podívejte se prosím na tento odkaz, abyste měl představu, jak bylo Lukášovo vystoupení ohodnoceno skupinou, jejíž je jedním z hlavních mluvčí: https://www.facebook.com/ivcrn?fref=ts).“

Jeho tvrzení, že jsem hlavním mluvčím facebooové skupiny Islám v České republice nechceme je lež. S některými lidmi z této skupiny se sice znám, ale nemám mezi nimi ŽÁDNOU pozici, natož mluvčího. Naopak mne někteří za mé postoje kritizují. Což ovšem je v pořádku, žijeme a chceme žít v demokracii. Ale jak se zdá, Šádí by nejraději žil v islámské společnosti bez svobody slova.

Ale buďme vlastně vděční Šadímu za to, že nám nechal nahlédnout do svých aktivit s pracovníkem Orientálního ústavu Ostřanským. Mimochodem: Orientální ústav je dle odborných šetření jeden z nejhorších ústavů české Akademie věd, i to hovoří samo za sebe. Aspoň víme, že jakmile se někde v českých médiích objeví něco nebo někdo, kdo kritizuje islám nebo popisuje své zážitky s ním, tak hned nejspíše vystartuje smečka „Alláhových psů“ (allah canes) vedena Šádím a začne psát maily, že si nepřejí, aby se podobný výstup opakoval. Inu, pěkná to demokracie a svoboda slova v podání politika Strany zelených, pracovníka Orientálního ústavu a jejich islamofilní smečky, že?

Diagram, jak mohou dle zveřejněné korespondence proudit peníze z islámských zemí na arabské a multikulturní aktivity v ČR

Parodie na volební plakát Šádího:

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 5.6.2014 19:29 | karma článku: 37,57 | přečteno: 2883x