Lež je standardní nástroj palestinské a islámské politiky

Palestinci na své ambasádě v Praze schovávali kromě zbraní i několik speciálně upravených náloží, které se používají při teroristických útocích. Podobnou nálož použila i komunistická tajná služba StB při teroristickém útoku v 50. letech 20. století. Palestinci také opakovaně lhali, ale čemu se divit, když se sami přiznávají, že lež byla standardním politickým nástrojem i jejich vůdce Jásira Arafata? 

Lež je dle názorů některých jejich představitelů standardním nástrojem politiky a je to schvalováno i islámským náboženstvím. Například bývalý osobní ochránce Jásira Arafata Muhammad Al-Daja v BBC Arabic připustil, že Arafat používal lež jako součást svého odsuzování terorismu. Právě kvůli dvojí tváři mnoha palestinských politiků odmítá část izraelské společnosti mírové rozhovory s Palestinci.

Islám lež schvaluje jako součást politiky

Islámský teolog Abu Hammid Ghazali napsal: „Řeč je prostředkem k dosažení cílů. Je-li chvályhodný cíl dosažitelný pravdou i lží, lhát není dovoleno, neboť to není nezbytné. Je-li takového cíle možné dosáhnout jedině lhaním, a ne pravdou, lež je v případě přípustného cíle přípustná… a v případě povinného cíle povinná.“

Obávam se, že naše nová multikulturně smýšlející vláda s levicovým a propalestinským ministrem zahraničí udělá vše proto, aby se případ ututlal. Ale my občané bychom se měli ptát: Na co měli Palestinci na své ambasádě speciálně upravené úkryty na bomby s výbušninami, které se používají při teroristických útocích? A můžeme jim věřit, když jejich již mrtvý šéf používal lež jako součást své politiky a veřejného odsuzování terorismu?

Více se o tématu, včetně videa záznamu prohlášení Arafatova osobního ochránce, dočtete zde.

StB posílala bombu v krabici od doutníku

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 15.4.2014 10:20 | karma článku: 32,37 | přečteno: 1462x