Levicový a muslimský sen o přínosů přílivu uprchlíků aneb muslimové se budou smát určitě

Stoupenci přestěhovaná obyvatel Afriky a islámského světa do Evropy, tzv. podporovatelé uprchlíků, se snaží zlomit odpor hrstky posledních rozumných obyvatel Evropy tvrzeními, že příliv masy uprchlíků prospěje naší ekonomice.

V této propagandě podporovatelům přílivu masy uprchlíků zdatně pomáhají sami muslimové, kteří tvoří převážnou část z tzv. uprchlíků. Tedy příliv uprchlíků napomáhá růstu a posilování muslimů ve společnosti a je tedy v jejich zájmu, aby příliv uprchlíků pokračoval.

Inu a tedy levice a muslimové nám tvrdí, že „uprchlíci vrátí vložené náklady Evropským zemím“. Například slovenský propagandistický web muslimů Islamonline.sk zveřejnil zprávu pod názvem: „Uprchlíci do pěti let vrátí vložené náklady EU dvojnásobně“. Ano, konečně další „experti“ potvrzují to, co říkají muslimové a levice: „Příliv uprchlíků je ekonomicky přínosný“!

Jenže soudruzi dělají zásadní chybu, ale to mne ani tak nepřekvapuje. Protože levicoví a muslimští soudruzi již v minulých generacích ukázali, že nepřipouštějí možnost selhání jejich teorií. Tedy ani nepřipouštějí možnost, že příliv uprchlíku bude znamenat ekonomické problémy v budoucnu.

Jenže realisté tak slepí nejsou. Například studie zveřejněná v Die Welt od Institutu pro výzkum pracovního trhu a zaměstnanosti IAB popisuje, že:Uprchlíci s vysokoškolským vzděláním tvoří - 5 %
Uprchlíci s žádnou profesní kvalifikaci tvoří - 87 %
První dva roky po příchodu do Německa je 90 % uprchlíků bez práce, po 5 letech je bez práce stále ještě 50 % uprchlíků!
Uprchlíci potřebují v průměru 13 let, aby měli stejnou úroveň zaměstnanosti, jako legálni přistěhovalci!

Jak přiznává europoslanec Zdechovský, tak: „Aby se odlehčilo sociálnímu systému, musí se z uprchlíků stát kvalifikované síly. A nesmí to trvat déle než 10 let. Jinak se to, co do nich bylo vloženo, nevrátí.“

Takže co budou dělat evropské státy, pokud se (opět) ukáže, že levicové sliby o přínosů přílivu masy uprchlíků se ukáži být opět chimérou?? Zvednou daně, zruší důchody nebo budou trestat ty, co levicové sny o ráji pro uprchlíky odmítnou financovat a otročit na něj?

Již dříve jsem napsal článek o tom, že multikulturalismus je rasistickou teorií, která nenávidí vlastní a miluje cizí. O neziskovkách asi takto: Podporují příliv uprchlíku do Německa a také islámské teroristy. A ještě k tomu berou na to dotace od německého státu!

Co píši muslimové:

Parodie na příliv uprchlíků do Evropy

 

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 24.5.2016 10:00 | karma článku: 39,81 | přečteno: 2594x