Levicové Britské listy chtějí zakázat svobodu slova

Nacisté se snažili zrušit svobodu slova ve jménu árijského nadčlověka a tvrzeními, že svoboda slova ohrožuje Němce a jejich „mírový“ život. Multikulturalisté dělají to samé ve jménu multikulturní společnosti a tolerance k islámu. Příkladem je chování českého levicového webu Britské listy.

Redakce Britských listů začala organizovat kampaň mezi svými čtenáři s cílem donutit sociální síť Facebook k zrušení stránky Islám v České republice nechceme a umlčení jakékoliv kritiky islámu. 

Pro mne osobně to není žádné překvapení. Již ve své knize Islám a islamismus v České republice poukazuji na těsné propojení značné části levicově orientovaných neziskových organizací s politikou multikulturalismu a podporou šíření pozitivního vztahu k islámu v české společnosti a školství.

Byť ne každý multikulturalista a kolaborant s islamizací je levičák, tak značná část z nich levičáci jsou. Je až děsivé vidět, jak si na jedné straně mnozí multikulturalisté a levicoví intelektuálové a politici podávají ruce s islamisty a islámskými teroristy a na druhé straně šíří nenávist vůči státu Izrael, křesťanství a svobodě slova.

Níže uvedený obrázek s citátem Syřanky MUDr. Wafy Sultan více než cokoliv jiného vypovídá o tom, že dnes Česká republika a Evropa nesvádí pouze zápas s islamizací, ale s islamizací a kolaboranty, kterým je islamizace bližší než hodnoty civilizace v níž se narodili.

Britské listy tak svou činností s cílem umlčet kritiku islámu na sociální síti Facebook jen potvrzují, že jsou netolerantní ke svobodě slova a mají v oblibě úctu k totalitním a nenávistným ideologiím, jako je ta stvořená zakladatelem islámu Mohammedem. Když si uvědomíme, že podobně smýšlí i mnozí z představitelů české levice (ČSSD - Zaorálek, Dienstbier, KSČM - Dolejš) a v ČSSD již jsou na vrcholných funkcích muslimové (senátor Hassan Mezian), mám vcelku opodstatněnou obavu o budoucnost této země a našich dětí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 1.7.2014 9:32 | karma článku: 33,94 | přečteno: 1781x