„Kopněte“ si do českého prezidenta a Brusel vás pochválí

Kopněte si do Václava Klause dokud ještě to má „smysl“ a budete hrdina. Jinak se už snad už ani nedat nazvat série slovních útoku na našeho prezidenta ze strany jeho odpůrců jak z Česka, tak i ze světa. Posledním příkladem je Financial Times, který otevřeně řekl, že stoupenci Bruselu si jeho odchodem oddychnou.

Prezident Klaus je pro mnoho úředníků, šéfu nadnárodních firem, politických stoupenců globalizace a pod. Výslovným ztělesněním úhlavního nepřítele. Je odpůrcem jejich snu o tom, že parta nikým nevolených úředníku, šéfu nadnárodních firem a politických kariéristů bude kontrolovat a rozhodovat o životě obyčejných lidí.

Podle nich Václav Klaus nemá pravdu v kritice Bruselské politiky a úpadku Evropy. Naopak oni nás vedou k světlým zítřkům. Jen oni nikým nevolení a obyčejnému člověku neznámí vědí co je správné pro prosty lid.

O úspěšnosti této jejich politiky nám mohou vyprávět například v Řecku. Země vedená stoupenci Bruselu a podléhající politice Eura dnes má již 27 procent nezaměstnaných. Obdobně vedená Itálie má 11 procent nezaměstnaných. Podobně i Francie má již téměř 11 procent nezaměstnaných. Španělsko je blízko prolomení hranice 26 procent nezaměstnaných a tak bych mohl pokračovat.

V mnoha věcech se s panem prezidentem Klausem neshodnu, ale už mně uráží to jak naše levice, multikulturní aktivisté a probruselští hujeří útočí na našeho prezidenta a otevřeně dávají najevo, že až on odejde a padne i současná, byť ne moc dobrá vláda, tak nastoupí probruselští hujeří, kteří už nás vztáhnou pevně do spáru Bruselů a jeho politiky.

A až pak budeme mít u nás zadluženi jako ve Francii a nezaměstnanost jako v Řecku bude zbytečné rvát si vlasy z hlavy. Je hrozné, že dnes mají více rozumu sedláci a lidé jenž neprošli vymýváním mozku ve vysokém školství omladaném levicí a probruselskými šílenci než ti co se ohánějí hromadou titulu před a za jménem a přitom jim už třetina národa míří do chudoby a osidel radikálů …

Jenže eurohujerum a bruselským posluhovačům je to jedno. Oni mají své platy a výsluhy jisté a byť dovedou národ k zničení, tak dostanou za to medaile a budou oslavováni jako největší Evropané.

Takže pane prezidente v mnohém s Vámi nesouhlasím, ale děkuji za to, že jste neboť naše děti budou v chudobě vzpomínat na to, že předtím než Brusel a eurohujerství nás zničilo bylo tu aspoň trochu někdy dobře …

Omlouvám se čtenářům, že v dnešním dnu je možná obtěžuji tímto článkem, ale už mně jako občana uráží jak si někteří lidé libují v neúměrném hanobení funkce prezidenta a i vlastně tak i jednoho ze symbolu naši státnosti.

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 11.1.2013 12:13 | karma článku: 36,81 | přečteno: 1817x