Konvička je zásadový ideolog, který naletěl politické podnikatelce Volfové

Jaký je rozdíl mezi Martinem Konvičkou a Janou Volfovou? Jeden zásadní, Konvička si nenechal sponzorovat volební kampaň o muslimů, ale Volfová ano a přímo i hájila vlivného muslimského konvertitu na kandidátce Suverenity.

Není žádným tajemstvím, že mám na mnoho věcí odlišný pohled a názory, než má Martin Konvička. Nebojím se veřejně vyjádřit svůj názor a být i k Martinovi kritický. Sneslo se na mne za to jak o Martina, tak od jeho stoupenců spousty urážek a občas i pěkných lží.

Přesto všechno v současném konfliktu mezi Martinem a Volfovou, potažmo celou frakci kolem Volfové v Bloku proti islámu, věřím plně Konvičkovi a ne Volfové. Mám velmi dobrou zkušenost s chováním a politikařením paní Volfové.

V době kdy za její stranu Suverenita, tehdy s dodatkem blok Jany Bobošíkové, kandidoval v Brně vlivný konvertita k islámu Libor Matouš, tak paní Volfová mi vyhrožovala soudy, což se poté opravdu stalo. Byl jsem žalován, že pan Matouš není muslim, když jsme soudu doložil důkazy o pravdivosti mých slov a vyšel článek v novinách pod názvem „Lídr Suverenity žaluje, že nebyl muslim. Podle svědků se ženil v mešitě“ (online zde), tak byla žaloba stažena.

Libor Matouš dostal od muslimů slušné finanční částky na volební kampaň za Suverenitu a muslimům nijak nevadilo, že Suverenita veřejně tvrdí, že je proti islámu. A naopak Volfové a spol. Nevadilo, že mají od muslimů placenou reklamu před volbami. Jediné co Volfové a spol. vadilo, bylo, že já o tom veřejně hovořím a upozorňuji na to!

Když poprvé Volfová přišla mezi antiislamisty a začala se hned mezi ně vtírat, tak jsem na to upozornil a varoval jsem je, že Volfová se bude snažit ovládnout jejich organizace a využít je. Byl jsem odmítnut a zesměšňován, že závidím, že přece jim Volfová dopomůže k politickým postům a moci, ona je přece zkušená v politikaření.

Martin Konvička je mnohdy zbytečně sprostý, chová se mnohdy extremisticky, ale není to tunelář nebo člověk rozkrádající peníze. Naopak je mnohdy až možná příliš posedlý myšlenkou zničit islám a zabránit islamizaci ČR. 

Naopak když slyším obvinění vznesená Konvičkou a Hamplem na adresu Volfové z podivného vyvádění peněz z Bloku proti islámu, Úsvitu a špinavých politických praktik, tak věřím plně Konvičkovi. Volfová mne dávno přesvědčila, že se ji nedá věřit, když ji nevadilo mít ve straně vlivného muslima a ještě ho bránila a peníze muslimů ji nesmrděly, tak proč by si nepumpla i BPI?

Konvička a Hampl o Volfové řekli například:

„Co Jana dělala, bylo skutečné kabinetní politikaření, které do dnešní doby nepatří,“ poukázal Konvička. Volfová měla podle něj působit jako politická manažerka a měla komunikovat s Úsvitem. „Stále agresivněji však vytlačovala disidentské hlasy a úkol budovat strukturu Bloku využila k tomu, aby budovala strukturu své podpory. Obklopovala se lidmi, kteří se nechali zmanipulovat jejími sliby,“ podotkl také.Zdroj zde.

K tématu doporučuji:

Suverenita Bobošikové chce soudně bránit pravdě o (ex)muslimovi?

Záleží Suverenitě na programu nebo dobrých vztazích s islamisty?

Osobní vzkaz voličům a členům Suverenity 

Paradoxy české politiky: Včera hájila muslima ve straně dnes jde v čele českého antiislámu

Islámská svatba kandidáta Suverenity Libora Matouše za účasti Alrawiho a dalších představitelů českého islámu

Libor Matouš v mešitě s dalším českým konvertitou k islámu Ladislavem Benešem

Libor Matouš na islámském kongresu v Třebíčí s dalšími postavami českého islámu, Lukášem Větrovcem a Ondřejem Adamíkem

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 29.4.2016 9:00 | karma článku: 32,10 | přečteno: 1432x