Kdy popraví ruští agenti první islamistické bojovníky v Praze?

Před několika měsíci spáchali islamističtí bojovníci na ruském letišti Domodědovo teroristický útok proti civilnímu obyvatelstvu a zavraždili přes třicet lidí. Na konci záři byl proveden atentát na tři čečenské islamisty v Istanbulu. Co mají tyto dvě akce společného? Jednak to, že Rusko opět potvrdilo, že bude pronásledovat islamistické teroristy kdekoliv a jednak to, že se opět nejspíše potvrdila ochraná ruka Turecké islamistické vlády nad vrahy „nevěřících psů“.

 


Kdy popraví ruští agenti první islamistické bojovníky v Praze?
Před několika měsíci spáchali islamističtí teroristé útok na ruském letišti Domodědovo teroristický útok proti civilnímu obyvatelstvu a zavraždili přes třicet lidí. Na konci záři byl proveden atentát na tři čečenské islamisty v Istanbulu. Co mají tyto dvě akce společného? Jednak to, že Rusko opět potvrdilo, že bude pronásledovat islamistické teroristy kdekoliv a jednak to, že se opět nejspíše potvrdila ochaná ruka Turecké islamistické vlády nad vrahy „nevěřících psů“.
Čečenští islamisté Rustam Altemirov, Zaurbek Amrijev a Berg-Chaž Musajev patřili k nejbližšímu týmu islamistického vůdce Dogu Umarova, který bojuje za ustanovení Islámského státu na území Kavkazu a je velkým odpůrcem nejen sekulárního Moskevského režimu, ale i umírněných muslimů, které považuje za větši hrozbu než Rusy a neváhá je vraždit, kdekoliv je nalezne.
Český čtenář si jistě řekne, že ani o nic nejde. Rusové sice ukázali, že se dokáži vypořádat s kýmkoliv kdo na ně zaútočí, ale přece obdobně se chovají i USA, to že my Evropané jsme impotentní a radši teroristy uplácíme a vyjednáváme to se již bere jako „normální“.
Také skutečnost, že Turecko dnes směřuje spíše k podobě „klidného“ přístavu pro kdejakou teroristickou skupinu hlásící se k islámu, dnes již dávno analytici vědí jen veřejnost, media a politici o tom politický korektně mlčí. No představa, že by stále více se radikalizující a imperiálně chovající „neo-osmané“ mněli být součásti Evropské unie, může být snad snem pouze zaslepených levičáku a klausovců.
Každý má k tomu svůj vlastní důvod. Levice má raději neevropská náboženství, které ji poklonkují a si levice, že je dokáže ovládat no a klausovci zase vstupem Turecka do EU chtějí uspíšit její rozpad.
Jenže toto vše se neděje pouze v dalekém Turecku a Rusku, ale dotýká se to i nás. Například ruské tajné služby již několikrát veřejně tvrdily o tom, že z České republiky nejde pouze podpora „bojovníkům za lidská práva“, ale také teroristům snažícím se nastolit islámské právo šaria na Kavkaze.
Jak jsem upozornil ve své knize „Islám a islamismus v České republice“, Rusko je také znepokojeno skutečností, že kolem jedné z modliteben provozovaných islámskou nadací v Praze se začali shromažďovat muslimové z Kavkazu vyznávající ideologii islamistických teroristů bojující za nastolení islámského práva šaria na Kavkaze.
Takže až po Turecku, Abu Zabi, Vídni apod. opět ruští agenti popraví nějaké islamistické vrahy a jejich podporovatele v ulicích českých měst, můžeme si byt jistí, že to je díky toleranci negativního vývoje v české muslimské komunitě ze strany českého státu a podpoře islamismu ze strany některých českých muslimů a jejich organizací.

Čečenští islamisté Rustam Altemirov, Zaurbek Amrijev a Berg-Chaž Musajev patřili k nejbližšímu týmu islamistického vůdce Dogu Umarova, který bojuje za ustanovení Islámského státu na území Kavkazu a je velkým odpůrcem nejen sekulárního Moskevského režimu, ale i umírněných muslimů, které považuje za větši hrozbu než Rusy a neváhá je vraždit, kdekoliv je nalezne. Všichni tří se s mnoha dalšími lidmi pohybovali bezproblému po Turecku, přes skutečnost, že jsou zapojeni do teroristických útoků v Rusku.

Český čtenář si jistě řekne, že ani o nic nejde. Rusové sice ukázali, že se dokáži vypořádat s kýmkoliv kdo na ně zaútočí, ale přece obdobně se chovají i USA, to že my Evropané jsme impotentní a radši teroristy uplácíme a vyjednáváme to se již bere jako „normální“. Tato nemoc již zasáhla i Izrael, který se pokouší uplatit teroristy z islamistického hnutí Hamas.

Také skutečnost, že Turecko dnes směřuje spíše k podobě „klidného“ přístavu pro kdejakou teroristickou skupinu hlásící se k islámu, dnes již dávno analytici vědí jen veřejnost, media a politici o tom politický korektně mlčí. No představa, že by stále více se radikalizující a imperiálně chovající „neo-osmané“ mněli stát součásti Evropské unie, může být snad snem pouze zaslepených levičáku a klausovců.

Každý má k tomu svůj vlastní důvod. Levice má raději neevropská náboženství, které ji poklonkují a levice si myslí, že je dokáže ovládat no a klausovci zase vstupem Turecka do EU chtějí uspíšit její rozpad.

Jenže toto vše se neděje pouze v dalekém Turecku a Rusku, ale dotýká se to i nás. Například ruské tajné služby již několikrát veřejně tvrdily, že z České republiky nejde pouze podpora „bojovníkům za lidská práva“, ale také teroristům snažícím se nastolit islámské právo šaria na Kavkaze.

Jak jsem upozornil ve své knize „Islám a islamismus v České republice“, Rusko je také znepokojeno skutečností, že kolem jedné z modliteben provozovaných Islámskou nadací v Praze se začali shromažďovat muslimové z Kavkazu vyznávající ideologii islamistických teroristů bojujících za nastolení islámského práva šaria na Kavkaze.

Takže až po Turecku, Abu Dhabi, Vídni apod. opět ruští agenti popraví nějaké islamistické vrahy a jejich podporovatele v ulicích českých měst, můžeme si byt jistí, že to je díky toleranci negativního vývoje v české muslimské komunitě ze strany českého státu a podpoře islamismu ze strany některých českých muslimů a jejich organizací.

Popis teroristického útoku na moskevském letišti zde.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 15.10.2011 19:00 | karma článku: 18,37 | přečteno: 1225x