KDU-ČSL vítězí, brněnská mešita drží smutek?

Vítězství KDU-ČSL na jižní Moravě jistě nepotěší předsedu Islámské nadace v Brně Muneeba Hasana Alrawiho a jeho spolupracovníky. Na politickou scénu se totiž vrací strana, která ma potencionál být vážnou hrozbou pro úspěch islamizace v ČR.

Ono již když vypadla KDU-ČSL z českého parlamentu, tak Muneeb Hasan Alrawi v mé přítomnosti (tehdy ještě jako muslima) neskrýval svou radost nad tím, že jediná křesťanská a protiislamistická strana opustila český parlament. Pro mnohé muslimy byla KDU-ČSL jedinou stranou s reálným i možným vlivem v české politice, která nebyla „podchycena“ zájmovými osobami a podnikateli pro neveřejnou pro-arabskou i pro-islámskou orientaci.

Skutečnost, že dnes nejpopulárnější český politik Stanislav Juránek (KDU-ČSL, získal nejvíce preferenčních hlasů z celé ČR) a jeho kolega David Macek budou nejen sedět v krajském zastupitelstvu, ale i mít možnost ovlivňovat případné pro-islámské vlivy z ČSSD v Brně, jistě netěší ani Alrawiho ani jeho sponzory a podporovatele.

To, že Alrawi nemá rád Juránka, který se nikdy netajil tím, že mu Alrawiho přátelství k Saudské Arabii a podpora ze Saudské Arábie Alrawimu leží v žaludku, je známo více lidem. Také Davida Macka Alrawi také nemá rád, neboť se mu sice snažil vetřít do přízně, ale David Macek mu způsobil problémy mezi brněnskými muslimy, když v pořadu „Minarety nad městem“ (záznam zde) citoval Alrawiho tvrzení, že mezi muslimy v Brně jsou islámští radikálové a jen on (Alrawi) je zárukou toho, že nic neprovedou.

Odpor Davida Macka a Stanislava Juránka k radikálnímu islámu v Brně je dobře znám a informace jenž jsem poskytl veřžejnsoti a i ty co jsem předal odborníkum z ministerstva Vnitra a některým politikům dokazují, že brněnská mešita pod vedením Alrawiho a spol. (s.r.o.) radikalizuje muslimy a snaží se z nich vytvořit základy pro budoucí vliv islámské menšiny v ČR. Až zde bude dostatečný počet muslimů vyznávajících jejich pojetí islámu, s většími počty budou mít odvahu vyjadřovat své nepřátelství vůči české společnosti otevřeně navenek, nejen slovně mezi sebou v komunitě.

Jistým zadostiučiním je, že Suverenita spoluvedená v Brně hadžim Liborem Matoušem, kterého jsem osobně znal jako aktivního muslima a přítele Muneeba Hasan Alrawiho, ve volbách tvrdě narazila a propadla se pod 1 % hlasů. Možná tomu napomohl i fakt, že nakonec s ní do koalice nešli Moravané, kteří získali několik procent hlasů. Jestli to bylo i na základě kauzy Libora Matouše a jeho žaloby na mou osobu, je otázkou.

Ani skutečnost, že předseda Islámské nadace a Ústředí muslimských obcí Muneeb Hasan Alrawi opakovaně útočil na KDU-ČSL a označoval je za islamofobní apod., byť veřejné mnohem více proti-islámské a islamofobní vystupování lídra Suverenity Jany Bobošíkové nekritizoval (a je otázkou jestli kvůli Liboru Matoušovi), Suverenitě nijak nepomohla k volebnímu úspěchu.

Tedy je teď jen na samotných politicích KDU-ČSL, aby dokázali nakolik myslí vážně podporu naší tradiční kultuře, společnosti a odpor k islamizaci a hlavně k šíření radikálního islámu na Jižní Moravě. Všem slušným politikům, kteří uspěli ve volbách gratuluji a přeji hodně úspěchů v práci pro lepší budoucnost nás a příštích generací.

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 15.10.2012 10:02 | karma článku: 23,05 | přečteno: 1452x