Kdo lže? Šéf českých muslimů nebo Mohammed?

Šéf českých muslimů Muneeb Hassan Alrawi vydal prohlášení, v kterém o masové vraždě francouzských novinářů tvrdí, že „podobné jednání nemá nic společného s islámem a nejpříkřeji se protiví způsobům, jakým na invektivy vůči své osobě ve své době reagoval prorok Muhammed, mír a požehnání s ním.“

Je to lež nejhrubšího zrna a ukazuje to, jak jsou někteří muslimové ochotní lhát za každou cenu, jen aby bránili zakladatele islámu Mohammeda a zakryli jeho násilné činy. To, že jde o jednání podobné jednání členů jiných násilných sekt nádherně popisuje bývalý muslim Ali Síná v knize „Jak porozumět Mohammedovi a muslimům“ (recenze zde.)

Vrazi novinářů při vraždění v Paříži řvali „pomstili jsme proroka Mohameda“. Kdo tedy má pravdu? Vrazi nebo Alrawi? Kdo jedná podle příkazu Mohameda? A jak se tedy choval Mohammed k těm, kteří ho zesměšňovali a karikovali?

O jednom muži, co karikoval Mohammeda sám Mohammed řekl, „kdo si za mě poradí s tím neřádem?’ Salim bin Umajr vyrazil a zabil ho. (Ibn Ishák, Sírat Rasúl Alláh)”

Vražda Kaba al-Ashrafa kterého Mohamed chtěl zavraždit proto, že „zranil Alláha a jeho posla“. Mohamed nechal udělat špinavou práci někoho jiného. Sám se na zabití muže, který zranil Alláha, nepodílel. Mohamed dovolil Maslamovi lhát, aby vytáhl Kaba z jeho domu a mohl jej zavraždit. (Ibn Ishák, Sírat Rasúl Alláh)
Kdo tedy jedná správně podle islámu? Alrawi nebo vrazi novinářů? Je Alrawi tak nevzdělán v islámu nebo odmítá to, co Mohammed učil? Nebo lže? To by bylo dobré dovědět se od samotného Alrawiho. Jestli tedy bude mít odvahu vůbec o tom hovořit …

Více o tom, jak Mohammed vedl své následovníky k vraždění těch, kteří ho karikovali se dočtete v článku zde.

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 8.1.2015 10:22 | karma článku: 36,61 | přečteno: 3207x