Jsou problém muslimové nebo bankrot Česka?

Se zaujetím jsem si přečetl rozhovor s bankéřem Alešem Michlem v aktuálním vydáni časopisu Reflex. Má otázka v nadpisu tohoto článku sice v rozhovoru nezazněla, ale je logickým vyústěním dnešního vývoje v Evropě. Pokud někomu vadí vzrůstající přistěhovalectví do Evropy a úpadek životní úrovně Evropanů, měl by se nejprve zamyslet na tím, jestli politika současné evropské pravice či levice vede k řešení.

Například u nás v České republice nevidím v současnosti žádnou konstruktivní cestu. Jak správně poznamenává Aleš Michl, zadlužení naši republiky roste třikrát rychleji než naše HDP a většina státu co v posledních 40 letech zbankrotovala měla dluh menší než 60% HDP, což je kriterium Evropské unie. Má také pravdu v tom, že nikdo nemůže hospodařit donekonečna se schodkovým hospodářstvím.

Naše dnešní vláda místo řešení hrozící krize řeší, kde kdo s kým se vytahoval jak má koho koupeného a kdo to tajně nahrával, její fungováni je závisle na tom jak se kdo zrovna vyspí a politika opozice je také jen snahou odstavit od moci druhé a dostat se k ni sami. Ale řešení je pouze opakem proklamaci současné vlády, které by jen vedlo k dalšímu prohloubení krize. Nezapomínejme, že nás do deficitu dovedla jak pravice, tak i levice. Když si vzpomenu jak ČSSD před volbami slibovala kde komu sociální výhody a velké peníze za minimum práce, jen když je bude volit, měl jsem spíše dojem, že jde o uplácení voličů ve velkém.

Česká levice slibuje, že jakmile se dostane k moci, každého kdo vydělá více peněz než „chudina“ co ji volila tvrdě zdaní, takže to jen povede k odlivu schopných, podnikavých lidí a dalšímu úpadku ekonomiky. Proč by měl člověk pracující od rána do večera, celoživotně se vzdělávající a snažící se mít lépe, trestán za to, že dělá něco co druzí ne? Jeden můj evropský známy, mimochodem člen Labour Party, řekl: „V České republice mají socialisté blíže k bolševizmu, než k nám Labour Party“. A bohužel má asi pravdu, protože politiku evropské sociální demokracie mi spíše připomíná část programu ODS.

No a do toho všeho přichází otázka islamizace Evropy. Nejde o to, že islám je stejně silné misijní náboženství, jako křesťanství, ale jde o to, že na jedné straně si již dnes mnozí socialisté stěžují na příliv přistěhovalců a snaží se tak zalíbit evropským voličům. Ale na druhé straně se neštítí, mimo pozornosti veřejnosti, využívat bohaté zdroje arabských šejchu a diktátoru k svému prospěchu.

Jsem přesvědčen, že prvním a největším problémem je opravdu schodkové hospodářství a to jak učíme nově příchozí přistěhovalce, že je lepší byt sociálně závislý na státu než tvrdě pracující. Vidím to i na našem českém postupu integrace migrantů a azylantů, kdy jim stát radši platí sociální dávky a zakazuje pracovat po určitou dobu, než aby je co nejrychleji pustil na pracovní trh. Řeči o tom, že se tak chrání místa pro české dělníky je nesmysl. Spousta mých známých, a kolegů z jiných firem, si stěžuje na neochotu českého člověka dělat tvrdou, špinavou a náročnou práci za kterou jim nemohou dát mnoho peněz a neschopnost státu dovolit legální zaměstnáni cizinců nebo azylantů.

Naše společnost nebude muset čekat na desetiletí růstu radikálního islámu, neboť se zničí sama. To že v západní Evropě vznikly muslimské komunity neschopné života bez štědrého sociálního státu, je důsledek sociální politiky levicových vlád, které z těchto komunit čerpají voliče.

Skutečný duch islámu, je duchem obchodu, podnikáni a dobrovolné sociální solidarity. Bohužel po vlivu komunismu a nacionalistického běsnění předchozích desetiletí v Arabsko-muslimském světě, se z islámu stává spíše obdoba evropského bolševizmu.

Nikoho proto asi ani nepřekvapí, že ti z muslimů co s tímto vývojem nesouhlasí vstupují do evropských stran, odmítajících schodkové hospodářství a propojováni evropské politiky s radikálním islamismem. A tak muslimy najdete jak v CDU-CSU, tak i v Národní frontě Francie Marine Le Penovou. Neboť skutečným problémem nejsou muslimové, ale vývoj evropské politiky. To bychom si měli uvědomit i u nás v České republice. Než zdejší muslimskou komunitu, tvořící zhruba 0,01% z deseti milionu obyvatel, plně ovládnou wahabisté prostřednictvím islámských nadací, tak naše zemně spíše zkrachuje a nastoupí nějaký totalitní revoluční režim.

 


<!-- počítadlo dluhu začátek http://www.verejnydluh.cz/system/ -->
<iframe src="http://www.verejnydluh.cz/system/dluh2.php" width="200" height="50"style=" border: none;"></iframe>
<!-- počítadlo dluhu konec -->

 

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 21.5.2011 9:18 | karma článku: 12,85 | přečteno: 1786x