Je třeba zničit Nadační fond Generace 21 a z České republiky vyhnat křesťany

Televizi Prima se podařilo něco, o čem mnozí multikulturalisté a muslimové nejspíše ani nesnili. Ani si to nedokázali představit. Prima svou lží a manipulaci, kterou umocnila opakovanými reportážemi, vyvolala v ČR úplnou hysterií.

Televize Prima udělala chybu, když sestřihanou a upravenou odpověď křesťanského uprchlíka z Iráku G. Batta v první reportáži umístila jako odpověď na to, že jeho rodině nabídla jihlavska radnice byty. Podle Primy pan Batto o bytech jihlavské radnice řekl, že jsou to přemalované kravíny. Je to lež a ten kdo viděl celý záznam rozhovoru to musí vědět. Ano, a ví to i Prima, takže proto asi odmítá zveřejnit celý záznam rozhovoru a veřejnosti doposud poskytla pouze sestříhanou odpověď pana Batta.

Prima již natočila další 3 reportáže v niž se snaží očernit rodinu pana Batta a Nadační fond Generace 21. Primě se tak podařilo vyvolat vlnu nenávisti vůči Nadačnímu fondu Generace 21 a českým křesťanům. Díky této kampani Primy již došlo i na vyhrůžky smrtí na adresu křesťanských uprchlíku. Prima asi moc dobře ví, že jakmile by celou nahrávku rozhovoru viděl nezaujatý rozhodce, tak by byla Prima usvědčena z manipulace a lží.

Proto si asi Prima teď hraje na chudáka bojovníka proti politické korektnosti a ty, kdož chtějí veřejnosti ukázat celou nahrávku rozhovoru označuje Prima za aktivisty snažící se ji umlčet. 

V tom všem již hysterie vyvolaná lži Primy dosáhla dalšího vrcholu a zfanatizovaní lidé volají po likvidaci nejen křesťanských uprchlíků, ale i Nadačního fondu Generace 21. Jedno je tak jisté, že tito odpůrci křesťanských uprchlíků dělají přesně to, co by asi chtěl každý islamista a multikulturalista.

Pokud se totiž podaří televizi Prima, a jí zblblým lidem, zničit celý projekt Nadačního fondu Generace 21, tak zde zůstane pouze jediná varianta příchodu dalších uprchlíků, ale těmi již nebudou křesťané, ale muslimové. Tou variantou jsou neziskové organizace, které jsou skutečnými „podnikateli“ s uprchlíky a kteří asi tuší, že úspěšný projekt Nadačního fondu Generace 21 by je zbavil nejen přísunu miliard ze státního rozpočtu, ale hlavně by jim zabránil dovážet sem muslimské imigranty.Protože co asi málokdo ví je fakt, že Nadační fond Generace 21 se stará o necelých 200 křesťanských uprchlíků za mnohonásobně menši částky, než by to dělaly levicové neziskovky a hlavně veškere finance jsou od soukromých dárců! A ne tedy od státu, jak to dělají levicové neziskovky.

Lživá kampaň televize Prima je asi i za vlnou nenávisti mezi obyvateli vesnice Smilovice na Frýdecko-Místecku, kde dokonce jedná z obyvatelek řekla, že „to vám povídám, udělám vše pro to, aby se těm uprchlíkům tady nelíbilo a vrátili se domů,“ slibovala například starostovi a Wiselkovi z diakonie jedna z místních žen. Jak píše Idnes.cz v článku o vlně nenávisti ve Smilovicích.

Slepá nenávist spuštěná lží televize Prima se ovšem nakonec obrátí i proti těm kdož se ji chytli jako pravdy. Nadační fond Generace 21 diskutuje s občany, vše financuje ze soukromých zdrojů a snaží se mít minimální pomoc od státu. Jakmile televize Prima a jejich dav zaslepených podporovatelů dosáhnou zničení tohoto projektu, tak místo křesťanů dovezou levicové neziskovky ne dvěstě, ale tisíce převážně muslimských imigrantů a vše bude placeno z rozpočtu českého státu a nikdo se už nebude s občany bavit.

O výzvách k násilí proti křesťanským uprchlíkům, které nejen zaznívají v internetových diskuzích, ale teď i od občanů obce Smilovice se raději nebudu vyjadřovat, protože mi až moc připomínají nenávistné projevy komunistů a nacistů.

Doporučuji blog kolegy blogera: To je prima zábava, očerňovat uprchlíky

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 16.2.2016 15:45 | karma článku: 38,57 | přečteno: 14017x