Je třeba rozvrátit národy, protože kulturní hegemonie zachovává kapitalismus

Snílci o vládnoucím eurounijním „nadčlověku“ se v průběhu desetiletí smísili s neomarxisty. I neomarxisti sní o zaplavení Evropy miliony přistěhovalců z Afriky a islámského světa, ale úplně z jiných důvodů. 

Jejich cílem je zničit národní kultury a umožnit tak vznik skutečně marxistické společnosti. Tuto myšlenku nejvýrazněji formuloval italský marxista Antonio Gramsci. Podle jeho názorů je třeba rozvrátit jednotlivé národní společnosti, protože kulturní hegemonie národa či společnosti zachovává kapitalismus a bráni vítězství marxismu.

Nebo potřeba nového vzdělávání pracujících tříd oproštěná od buržoazního vnímáni světa. Už chápete, proč v ČSSD nebo Straně zelených tolik stojí o ovládnutí školství a zároveň podporuje příliv přistěhovalců?

Antonio Gramsci v křesťanství viděl také největší překážku na cestě k vítězství marxismu. Přesněji v křesťanských církvích. Podle jeho návrhu by měli marxisté uznat lidskou potřebu duchovna, ale měli by křesťanské církve odstranit a nahradit je lidovou spiritualitou, která není ovlivňována církví a křesťanskou minulostí.

Milý čtenáři, pokud nejsi marxista nebo stoupenec Coudenhove-Kalergi vládnoucí třídy „nadlidí“, pak bys měl rychle uvažovat, co se stane, pokud se nepodaří masové přistěhovalectví do naší vlasti zastavit. 

Předchozí díl mé trilogie si můžete přečíst zde.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 19.8.2015 9:00 | karma článku: 32,40 | přečteno: 1631x