Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

4. 12. 2010 14:15
Potřebujeme imigranty?

Pokud ano, tak jen takové, kteří budou dodržovat zdejší pravidla a budou pro společnost přínosem. Když vidím ten přínos ve Francii, musím říct, že muslimové to ve velké většině nejsou. Zlatí Vietnamci!

0 0
možnosti
JH

Mallinali

2. 12. 2010 17:42
Inu

No, paradoxně by mohli takoví klerofašisti jako naši muslimští "přátelé" vybudit obranné mechanismy naší společnosti, která by si pak zase začala vážit sama sebe. Ale integrace? A jak je jako chcete integrovat, když jejich/vaše ideologie nejde dohromady s českou ústavou, stylem života a lidskými právy? Zakázat islám těm co tu už jsou, nové nepřijímat a těm co se tu nebude líbit vystavit jednosměrnou jízdenku z naší republiky? No dobrá, to by řešení bylo a třeba se na něm shodnou pravice i levice, jak tu žádáte...první vlaštovky už jsou. :-P

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

4. 12. 2010 14:17
Re: Inu

Zakázat někomu jeho náboženství nemůžeš. Resp. můžeš, on ti to odkýve, stejně si ho bude dál praktikovat potají, a až se mu to bude hodit, tak Ti vrazí kudlu mezi žebra.

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

2. 12. 2010 17:09
Abduláhu,

ekonomové v Holandsku už ten přínos musulmanských imigrantů dávno spočítali. "Kupodivu" jim vyšlo mnohamiliardové saldo.

0 0
možnosti
JH

Mallinali

2. 12. 2010 17:43
Re: Abduláhu,

To víte, za luxus se musí připlatit...ale to obohacení stálo za všechny prachy...doslova ;-D

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

2. 12. 2010 16:08
Na to zapomeňte,

jestli tu něco nepotřebujeme, tak jsou to muslimští přistěhovalci. ;-€Rv

-

Naštěstí můžeme vidět problémy, které podobné "řešení" způsobilo v západní Evropě. Proto nesmíme podobný scénář připustit. Je nejvyšší čas začít vymýšlet, jak muslimy udržet co nejdále od naší země. :-P

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X1

2. 12. 2010 17:11
Re: Na to zapomeňte,

To vidí každý. Addulláh Lhoťan měl prostě od imáma mezi dvěma mláceními hlavy o zem nařízenu jednu islámskou agitku a tak si může udělat čárku na seznamu pro získání 72 panen..

0 0
možnosti
ZST

zasměj se tomu

2. 12. 2010 15:50
český lev, moravská orlice a machometánští ručníkáři

tady to máš marný abduláhu, neprojdeš, samozřejmě před hrozbou smrti od fašistů,komunistů,dříve katolíků a dnes muslimů český švejk dá přednost švejkování a stáhne se , protože lépe žít a myslet si svoje , než být pod drnem a nemyslet, ale nikdy nepřestane si dělat srandu , nenávidět a podrývat totalitu 

0 0
možnosti
R

realateista

2. 12. 2010 14:48
Přání otcem myšlenky

Obejdeme se bez přistěhovalců, ti nás totiž nevytrhnou. Ono se to muslimům snadno množí, když ženy nepracují a žije se především z ropy. Jen počkejte, již brzy s rozvojem elektrických aut nebude potřeba tolik ropy a bude podstatně levnější. To pak namyšleným muslimům spadne hřebínek.

Evropa si pomůže sama:

1. S rozvojem techniky nebude potřeba tolik pracovních sil.

2. S rozvojem medicíny budou lidé výkonní i do vysokého věku.

3. Sjednocením dojde k růstu významu Evropy, možná se stane centrem světa. To bude mít spoustu ekonomických výhod. Muslimy nepotřebujeme, jsou s nimi jen problémy, jsou nepřátelští.

0 0
možnosti
H

hromobití02

2. 12. 2010 13:21
Ale že jsou ti imigranti v západní Evropě dříči, co?

Zejména ti muslimští imigranti. Co se týče přistěhovalců, třeba tady u nás - z Vietnamu, tak ti nikomu nevadí. Ovšem co se týče muslimů, je to tak trochu jinak. Čím si myslíte, že to bude? Naší xenofobií a islamofobií, nebo vaší středověkou vírou a středověkým chováním? Vy jste buď, slušně řečeno, trouba, nebo se snažíte nepokrytě lhát. Anebo obojí. Proberte se chlape, jste k smíchu.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

2. 12. 2010 10:01
Z příkladu Austrálie...

...je zřejmé, že přemnožení králíků nelze vyřešit importem lišek. A muslimové nepatří do našeho ekosystému o nic více, než králíci a lišky do toho australského.

-

Peněz na důchody je dost. Jen je potřeba přestat financovat podružnosti typu Opencard a IZIP a Blanka a olympiáda v Praze a elektronické schránky a církevní restituce a multikulturní soužití a ministerstvo pro menšiny a sport a podporu turistického ruchu atd., atd., atd.

-

V Austrálii to nakonec dopadlo tak, že byl povolen volný odstřel králíků i lišek a dokonce je za ně vyplácena odměna. :-P

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

2. 12. 2010 11:49
Re: Z příkladu Austrálie...

Resenim je repatriace cizich etniku do zemi jejich puvodu, treba i za uhradu. Oni se vrati tam kam etnicky i kulturne patri a my se vyhneme valkam na kzadme rohu.

0 0
možnosti
JT

killy

2. 12. 2010 9:43
Muslimové do tvorby celospolečenské...

.... zapadají ze všech jejich stavebních kamenů naprosto dokonale. Nechtěl byste se svými poturčenci už někam odtáhnout ?

0 0
možnosti
JT

killy

2. 12. 2010 9:44
Jo, a nezapomeňte vzít sebou Diartovou !

0 0
možnosti
P

paul369

2. 12. 2010 9:42
No Abdalláhu, kam na ty rozumy chodíš.

Pokud jsem dobře rozuměl Tvému článku, je potřeba "dovézt" do naší republiky několik milionů lidí a to nejlépe muslimů a je to důležité v zájmu zachování demokracie v naší zemi. Já osobně si myslím, že bys tady chtěl více svých kamarádů, začali byste v naší zemi stavět mešity a postupně byste to tady převzali. Po zkušenostech z jiných evropských zemí věřím tomu, že Vám už na tohle nikdo neskočí !!

0 0
možnosti