Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P85a64v55e89l 22K98r20á59l

19. 8. 2016 8:48

Proboha,nemám slov,někdo,kdo ukazuje skutečnost,tak šíří nenávist?Exmuslim?Musím říct,že chytrý a rozumný člověk z Evropy se muslimem nikdy nestane,tak Vy nebudete chytrý člověk,je to vidět v každém blogu,protože to,co tvrdíte nedává špetku smyslu a neobsahuje špetku pravdy.Válku rozpoutal Asad,krvavý diktátor,a nedokážu pochopit,jak ho někteří lidé,spíš lidské zrůdy mohou podporovat.Teda vím,zaprděný čecháček radši bude podporovat vraždění lidí diktátorem,než aby obětoval pár procent svého pohodlí při pomoci lidem,kteří před to stvůrou raději utečou.Takže ano,naši lidé,kteří sami zažili diktaturu a podporují jinou diktaturu,vraždící lidi jen aby sami měli pohodlí,jsou stvůry,protože nazvat je lidmi není možno;-€JE MI Z VÁS OPRAVDU ZLE

4 6
možnosti
EP

A že všichni musí před tvou stvůrou jen do Německa a pár dalších zemí s nejvyšší podporou, co. A většina z nich ani žádnou válku v životě neviděla.

5 2
možnosti
VSS

Je nutný zákaz příspěvků ze zahraničí pro neziskovky.

10 3
možnosti
MO

Odstřihnout tyto ,,neziskovky" od peněz daňových poplatníků. Ať fungují - za svoje.

Škodí nám za naše peníze:-(.

13 1
možnosti

a chudák gádžo to bude všetko živiť.

3 0
možnosti
IM

Díky za vaše upozornění na další prospěšnou "neziskovou organizaci".

9 1
možnosti
Foto

Která z vámi uvedených zemí Makedonie, Řecko,Srbsko, Maďarsko je ochotna příjmout ty uprchlíky a poskytnout jim azyl? Která z nich je schopna zajistit infrastrukturu pro více než milion lidí když to je problém i pro velké a ekonomicky silné Němeko?

Ti lidé jdou tam kde mají šanci na azyl a tím jistotu, že nebudou vráceni.Bez udělení azylu nebo jiné formy mezinárodněprávní ochrany jsou pořád v nejistotě deportace.

Jako obvykle u vás jste totálně mimo realitu.:-/Rv

Samostatnou kapitolou je Turecko, které lze stěží považovat za bezpečnou zemi pro uprchlíky.

Navíc v Turecku je již kolem 2-3 milionu Syřanů, kteří jsou do jisté míry v právním vákuu-jsou tam trpěni, ale nemají žádnou formu mezinárodněprávní ochrany (Turecko není signatářem dohod o uprchlících) a nemají tak záruku, že nebudou deportováni. Navíc mají jen omezený přístup ke vzdělání, zdravotní péči a donedávna nesměli legálně pracovat (a stále nemají volný přístup na pracovní trh) a nemají ani nárok na dávky=nemají z čeho žít.

4 18
možnosti
JL

No, ještě loni se psalo, že imigrani jsou vesměs vzdělaní lidé, s jejichž integrací nebude problém. Tak proč je najednou potřeba pro ně budovat nějakou speciální infrastrukturu?

Budovali jsme my nějakou speciální infrastrukturu pro přicházející Vietnamce?

16 3
možnosti
JN

J47i50ř96í 84N15o84s49e46k

18. 8. 2016 22:04

Kdyby USA nevyvážely do Sýrie a spol demokracii v podobě zbraní, už bylo dávno po válce a po utrpení nevinných.

!!

5 5
možnosti
Foto

Po válce v Syrii by možná bylo, ale lidi by pod Asadem trpěli dál a válka by pokračovala v okolních zemích.

3 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 2
možnosti
ML

M56a40r92t23i92n 50L91a30c81o

18. 8. 2016 21:40

Vtipné je, že zakladateľom a riaditeľom tejto rasistickej o.p.s., "obecně prospěšné společnosti" je gádžo Ing. Zdeněk Ryšavý.

13 2
možnosti