Jak lže a manipuluje propagátor imigrace a obhájce multikulturalismu Člověk v tísni ...

Tuto dezinformaci a vlastně i fake news z dílny organizace Člověk v tísni žádná z neziskových organizací nebude nejspíše ukazovat, jako příklad lhaní obhájců masové imigrace do Evropy a multikulturního režimu ve Švédsku. 

Člověk v tísni provozuje web Faktus.info jenž se prezentuje, jako web jenž se "obrací přímo na autory výroků a nabízí jim faktický servis pro upřesnění nebo získání kontextu informací, které předkládají veřejnosti," doslovná citace z jejich oficiálního profilu.

Zde je první jejich lež a manipulace. Dne 5 prosince 2016 zveřejnil Člověk v tísni na svém webu Faktus.info článek "Švédská TV NEradí sexuálním násilníkům z řad uprchlíků, aby se vymluvili na náměsíčnost" v kterém útočí a lže o mé osobě. Byť Člověk v tísni tvrdí, že kontaktuje autory výroků a textů předtím než o nich něco zveřejní na svém webu Faktus.info, tak mne nijak nekontaktovali a rovnou svůj text zveřejnili, přitom jejich text je lež a manipulace s fakty, což podrobně rozeberu níže:

1. Člověk v tísni napadá můj krátký text na webu Eurabia.cz pod názvem "Švédská TV radí sexuálním násilníkům z řad uprchlíků, aby se vymluvili na náměsíčnost ..." Kde nadpis článku vystihuje parafrází celé krátké reportáže švédské televize. Podle Člověka v tísni je tato parafráze hoax/fake news. Kdyby nebyli obhájci multikulturalismu a imigrace tak zaslepení, možná by pochopili celou věc, když by si nezaujatě přečetli úvod mého textu:

2. Člověku v tísni se nelíbí mé konstatování, že "Švédska televize SVT ve zprávách nepřímo radila sexuálním násilníkům z řad uprchlíku, jak se hájit, aby nebyli potrestání za znásilnění …" Ano, protože podle mne pokud někdo v TV zprávách pro imigranty zveřejni krátkou zprávu o tom, že je jistá šance výmluvou na náměsíčnost uniknout trestu za znásilnění, tak to považuji za nepřímou radu - byť třeba ne vědomou ... 

3. Ovšem Člověk v tísni jde ještě dále a píše: "Hoax na Eurabii s titulkem Švédská TV radí sexuálním násilníkům z řad migrantů, aby se vymluvili na náměsíčnost… odkazuje na  anglicky otitulkovanou reportáž Sveriges Television (SVT). Důvěryhodný zdroj ale informuje o něčem jiném."

Co je oním zdrojem? No to nám Člověk v tísni neříká jen se na něj odvolává. Přitom já Vám mohu předložit záznam oné reportáže v originále zde:

A v překladu ze švédštiny od renomované překladatelské agentury (nebudu zde uvádět její jméno, aby se nestala terčem nenávisti pracovníku Člověka v tísni a obhájců multikulturalismu), kde jsem si ho zaplatil, zde:

"Donucení někoho k sexu se nazývá znásilnění. To je trestný čin. Ale ti, kdo se dopustili znásilnění, se mohou vyhnout trestu. Pokud muž například řekne, že znásilnil ženu, zatímco spal. Je sice neobvyklé, že by muži dokázali donutit někoho k sexu, když spí, přesto se jich docela hodně trestu vyhne. To ukazuje průzkum provedený Švédským rozhlasem (Sveriges radio). Z 18 rozsudků za znásilnění se 5 osob vyhnulo trestu."

Podle Člověka v tísni jsem lhal a šířil hoax, když jsem napsal: "Prostě sluničkáří už neví jak by vymysleli obhajobu proč vlastně uprchlíci nemohou za to, že znásilňují Evropanky. Podle švédské televize se tato „obhajoba“ ve Švédsku akceptuje u 5 případů znásilnění z 18." Přitom jsem pouze reprodukoval to, co imigrantům říká švédská televize: To ukazuje průzkum provedený Švédským rozhlasem (Sveriges radio). Z 18 rozsudků za znásilnění se 5 osob vyhnulo trestu."

4. Ještě považuji za důležitou informaci právě to, že tyto zprávy jsou vysílány na SVT2 speciálně v jednoduché švédštině pro imigranty, kdo tvoří většinu imigrantu ve Švédsku netřeba snad dodávat. Podrobnosti k celému případu jsou v originále ve švédštině zde.

5. V švédské televizi, v té krátké reportáží, toho moc nezaznělo. jenže Člověk v  tísni svůj článek doplnil o informace ze švédského radia, které ovšem v reportáží švédské televize nezazněly!!! Prostě manipulovat a lhát se musí umět a pracovníci Člověka v tísni na webu Faktus.info to umí víc než dobře ...

6. Příkladem tohoto umění lhát pracovníku Člověka v tísni je i jejich tvrzení:

"Zatímco Lhoťan píše, že televizní stanice „radí“ násilníkům, tak SVT informuje o ověřování radia Ekot, kterému se právě tento způsob obhajoby zdál podezřelý. Proto novináři oslovili i amerického odborníka na sexsomnii Carlos H. Schencka z Minnesotské Univerzity. Ten uvedl, že ve všech pěti zmíněných případech je podle něj obhajoba sexsomnii nejen irelevantní, ale i nesprávná. Globálně se za celé 21. století eviduje 53 případů sexsomnie."

Je to evidentní lež. Protože jak ukazuje záznam reportáže švédské televize, tak nikde, opakuji nikde, v této reportáži nezaznělo nic o rozporování studie, že v 5 případech z 18 byli násilníci osvobození kvůli tomu, že měli trpět náměsíčností. Nikde v reportáži švédské televize se nehovoří o Carlosi H. Schenckovi z Minnesotské Univerzity. Prostě pracovníci Člověka v tísni vytvořili dezinformaci a fake news/hoax tím, že spojili několik různých reportáží z různých medií do jedné reportáže údajně vysílané v švédské televizi, aby mohli lhát a očernit mou osobu.

Toto spojení nemohlo vzniknout jinak než záměrně a je tedy zřejmé, že Člověk v  tísni záměrně lže a dezinformuje o odpůrcích islámu, imigrace a multikulturalismu. Je jen otázkou kolik podobných falešných zpráv/hoaxu a dezinformací Člověk v  tísni celkově vyprodukovala  vyprodukuje, aby obhájil multikulturalismus a pošpinil odpůrce islamizace a multikulturalismu? 

Člověk v tísni nebo Člověk ve lži?

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 4.2.2017 11:21 | karma článku: 42,50 | přečteno: 2869x