Jak jménem IvČRN vydíra exmuslimka s antiislámistou

Boj proti islamizaci České republiky se stále více mění v boj o možný přístup k politickým postům. Nádherně je to vidět na kolegovi blogerovi Martinu Konvičkovi. 

Protože jsem si dovolil s některými stále více extremistickými názory a požadavky Martina nesouhlasit,  tak jsem se stal terčem jeho osobních útoku zde na blogu.

Nevím, co se s Martinem stalo v posledních měsících, ale přijde mi, že vidina politického postu u něj vybičovala narcistní sklony a zároveň snahu utajit názory, které zastává. Jako vůdce iniciativy Islám v České republice nechceme se totiž mnohdy dostává do zásadního rozporu s názory mnoha sympatizantů tohoto hnutí.

Martin vždy propagoval legalizaci drog, nejen marihuany, ale i LSD, extáze apod. A byl jejich uživatelem. Co jsem ho znal z osobního kontaktu i vystupování na internetu, vždy byl velkým obhájcem romské menšiny a tzv. mezirasového sexu. Volná sexuální morálka je jeho základním motem, kterým se sám řídí. Dokonce hlásal, že když nadopujeme drogami muslimy, tak budou mít „zážitek“ a na islám se pak vyserou. Některé jeho kamarádky to údajně na muslimech i vyzkoušely a on sám se přiznal, že mi chtěl před několika roky podat drogy v Brně, kde jsem se s ním setkal, tehdy ještě jako muslim.

Protože již v té době měli muslimové své falešné profily v tajné skupině sdružující se kolem Martina na facebooku, varovali mne před Martinovým plánem a já jsem se s ním sice v restauraci tehdy sešel, ale nešel jsem na žádný mejdan, na který mne on pozval, a tedy neměl možnost mi drogu podat.   
Ale hovořit o těchto věcech je dnes jaksi v rozporu s mediální snahou Martina a jeho věrných získat podporu a volební hlasy těch, kteří s drogami, volnou sexuální morálkou či bratříčkováním s Romy nesouhlasí. 

Když jsem se o tom veřejně zmínil před pár týdny, tak mi telefonoval rozzuřený Jiří Barták z IvČRN a vyhrožoval mi zveřejněním údajných kompromitujících materiálů na mou osobu a tvrdil, že se na tom usneslo vedení IvČRN. Upřímně jsem ho poslal do XXXX a řekl mu, ať si je klidně zveřejní. Proč jim teď najednou vadí říkat to, co Martin Konvička říkal veřejně a hlásá i ve starých článcích na blogu Idnes? 

Dnes jsem opět v debatě na facebookovém profilu Petra Hampla byl úplně mimo téma diskuze svědkem, jak mi Konvičkova kamarádka Beatrice Radosa opět vyhrožovala a pokoušela se mne vydírat slovy: „a nepřej si, jestli budeš stále takhle pokračovat, že my bychom měli taky vytahovat dost nehezké věci na tebe?“

Přijde mi to fakt vtipné, Martin Konvička se svou skupinou na jednu stranu tvrdí, jak jsou exmuslimky jako je Bea v ohrožení života a jak po nich muslimové pátrají, aby jim ublížili. Přitom Bea se veřejně se svou fotografií nabízí na českých erotických seznamkách s uvedením adresy a telefonů (ukázka jednoho z webů zde nebo zde). Kdyby na ni muslimové chtěli zaútočit, tak už to udělat dávno mohli, takhle za ní mnozí z nich asi spíše docházejí, aby zjistili, o co „muslimstvo“ přišlo.

Jsem člověk tvrdý, občas ješitný a hlavně odhodlaný neustupovat zlým lidem, byť se ti lidé snaží veřejně tvářit jako „lidumilové“ a samotné "dobro". Neustoupil jsem vydírání a vyhrožování českých islamistů a nehodlám ustoupit ani vyhrožování a vydírání Bartáka či Beatrice pronášeným jménem IvČRN. Naopak jim doporučím to, co jsem doporučil českým islamistům:

„zveřejněte své údajné kompromitující materiály nebo mlčte, protože nic nemáte a jediné, co dokážete je nenávidět ty, co mají jiný názor než vy a nebojí se to říci.“

Bohužel ale stále více vidím, že těmto lidem asi opravdu nejde o odpor proti islamizaci, ale o to, dostat se lidově řečeno ke „korýtkům“. 

Naše společnost čelí dvěma hrozbám, fanatickým muslimům a fanatickým antimuslimům. Oba extrémy nás mohou zničit a oba extrémy jsou netolerantní k lidem s odlišným názorem. Je to podobné jako v dobách expanze komunismu, tehdy se také mnohým zdálo, že nejlepší variantou je druhý extremismus - fašismus. Děsím se toho, že podobně se to vyvíjí i u střetu s islamizací, místo rozumu a svobody vítězí volání po neomezeně vládnoucím vůdci a straně, tedy hnutí ....

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 23.5.2015 19:33 | karma článku: 26,91 | přečteno: 3872x