Jak dlouho asi čtou v Kremlu, Pekingu či Teheránu vaše emaily pane premiére?

Na internetu se objevily nové emaily z hacknutého účtu českého premiéra Sobotky a jeho poradců. Dozvídáme se tak nejen o pronikání marxistů do státní správy, ale i o zákulisních bojích v ČSSD.

Je neuvěřitelné, že český premiér Sobotka používá pro svou práci veřejný email a nemá žádnou vyšší ochranu. Když si představím, že hackeři mohli klidně dlouhé měsíce sledovat jeho emailovy účet a mohli proniknout možná i k velice tajným informacím, tak nechápu, že ještě nevyzvali poslanci premiéra k rezignaci!

Vždyť ten email nemuseli hacknout pouze internetoví extremisté z protimultikulturního odporu. Mohli ho klidně hacknout agenti z Kremlu či Teheránu a mít tak přístup k velice důležitým a závažným informacím!

Je ovšem dobře, že tato česká obdoba wikileaks existuje. Nehodnotím teď to, že tyto partyzánské útoky proti hlavnímu představiteli multikulturní lobby v České republice, ano tím je přesně pan premiér Sobotka, provedli lidé z rasistického prostředí. Hodnotím pouze to, že tak byly zveřejněny dostatečné důkazy o tom, že vedení ČSSD a i česká vláda jednají proti zájmům obyvatel této země!

Zveřejněné emaily na webu White media ukazují, že vedení ČSSD a tato vláda nehájí zájmy obyvatel, ale háji zájmy masy přistěhovalců z Afriky a islámských zemí, kteří přesídlují sem k nám. Vláda dokonce provádí kampaň, za účelem oslabení odporu nás občanů k přílivu imigrantů z Afriky a islámských zemí.

Samozřejmě, že až zde bude dostatek těchto uprchlíků z Afriky a islámských zemí, provede naše ČSSD nejspíše stejnou věc jako západoevropská levice a socialisti. Dá těmto imigrantům volební právo a pak již nebude potřebovat nás občany a naše hlasy, pak už budou vůdcové ČSSD moci veřejně mnohem více dávat najevo co je nejspíše jejich cílem – přesně to, co je cílem marxistů. Zničit naši evropskou civilizaci a křesťanskou společnost!

Ukázka, co si mohli potenciální agenti Kremlu přečíst v emailu pana Sobotky:

Obrázek na White media sobotka27
O sankcích proti Rusku a jednání na nejvyšších místech EU, ČR a Německa.

Obrázek na White media sobotka23
Představitel trockisticko-marxistické skupiny v ČR Jan Májíček poskytuje Sobotkovi odborníky. Pan Májíček je přední představitel proislámské lobby a antiamerické a antiizraelské lobby v ČR.

Obrázek na White media sobotka15

Sergej Stanišev je předseda Bulharské socialistické strany, prezident Strany evropských socialistů a bývalý předseda vlády Bulharska. Zápis z jednání a nadávání na maďarského premiéra Orbána.

Premiér Sobotka / foto Český rozhlas

 

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 5.1.2016 19:08 | karma článku: 34,23 | přečteno: 1143x