Jak čeští muslimové lžou o těch, kteří poznají o čem je islám a začnou před ním varovat

Když jsem v roce 2010 začal veřejně pod svým pravým jménem upozorňovat na nebezpečí islamizace a islámského extremismu, tak jsem musel čelit i promyšlené kampani českých islamistů vůči své osobě. Jedním z bodu bylo i očerňování.

Čeští islamisté zatím nečelili větším problémům, než ty jenž jim způsobilo mé zveřejnění mnoha materiálu a informací ze zákulisí jejich aktivit v České republice a o tom, jakou verzi islámu propagují v českých mešitách. Například mnou zveřejněné informace přivedly policejní experty k poznání, že se v brněnské mešitě mezi muslimy hlásá antisemitismus a nenávist.  Pak jsme to byl opět já, kdo upozornil českou policií a veřejnost na návštěvy islámských extremistů v českých mešitách, kteří zde hlásají pojetí islámu jenž není kompatibilní s naší společnosti. A vrcholem, tedy zatím, je kauza radikální islámské knihy Základy tauhidu, kvůli které je souzený Vladimír Sáňka, místopředseda Ústředí muslimských obcí v ČR a bývalý šéf Muslimské obce v Praze.

Šéfové českých islamistů nejspíše prvně očekávali, že když jsem odešel od islámu a opustil jejich organizace, tak se zachovám jako desítky jiných českých konvertitů, kteří konvertovali k islámu, ale když zjistili skutečnou podstatu islámského učení, tak od islámu odpadli a zmizeli muslimům z očí, ale NIKDY nezačali proti islámu veřejně vystupovat.

Ovšem já jsem začal. A to je nejprve asi překvapilo a pak pěkně rozzuřilo. A tak nejprv zvolili strategií, že když se na ně obrátili novináři s dotazy ohledně mnou zveřejněných informací, tak odmítali odpovídat. Když to ovšem nestačilo, tak sice nadále odmítali jít do veřejné debaty s mou osobou, kterou chtěla některá media uspořádat, ale místo toho začali mezi novináři šířit polopravdy, manipulace a lži o mé osobě, aby odradili novináře od zájmu o mnou zveřejněné informace a aby o nich nepsali.

Dokonce považovali v roce 2012 za důležité uspořádat k mé osobě tiskovou konferenci v brněnské mešitě, kam pozvali novináře a učitelé z Masarykovy univerzity v Brně, kde jim prezentovali jejich "fakta" o mé osobě, aby jednou pro vždy vyjasnili novinářům, co si mají o mne myslet.

Jednou z muslimských manipulací, bylo tvrzení, že jsme zničeho nic opustil islám. Což ovšem není pravda, islám jsme opustil po podrobném posouzení jeho základu v té podobě, v jaké je hlásají v českých mešitách a která odpovídá tomu, co na počátku hlásal Mohamed, podle těchto muslimů. Stejně tak jimi prezentované fotografie mé osoby jsou z doby před rokem 2006, tedy dávno před tím než jsme islám opustil a před níže uvedenou reportáží České televize, která ukazuje mé názory na islám a mé postoje z roku 2006.

Osobně si myslím, že většina českých komvertitu a konvertitek k islámu v dnešní době moc dobře ví, jak se to s islámem má a jsou muslimy a muslimkami hlavně kvůli tomu, že již mají s muslimkou/muslimem založenou rodinu nebo je na islámu něco přitahuje, co uspokojuje jejich touhy, ale nevěřím, že kdokoliv z nich necítí ten rozdíl mezi islámem a civilizovanou a svobodnou společnosti. Možná proto jsou někteří z nich tak fanatičtí v praktikování islámu a jeho společenských zákonů, ne kvůli přesvědčení okolí, ale kvůli přesvědčení sebe sama, že dělají dobře, protože jestli něco vede k odpadnutí od islámu, tak je to právě ona pochybovačnost o tom, jestli jedná muslim správně a věří ve správné věci ...

Mám v plánu napsat brožurku k nejčastějším lžím a polopravdám šířeným českými muslimy, ne o mně na to mám malý význam, ale o naši společnosti a civilizaci. Snad mi to má časová zaneprázdněnost dovolí, aby běžný český člověk nemusel trávit tolik času ověřováním a dokazováním jednotlivých artikul muslimské propagandy namířené proti naší společnosti a civilizaci. 

A teď již slíbený krátký film České televize o názorech Lukáše Lhoťana z roku 2006:

 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 25.6.2017 17:06 | karma článku: 20,89 | přečteno: 1888x