Izrael diskriminuje českého islámského antisemitu?

Idnes.cz zveřejnil článek o incidentu rodiny palestinského doktora žijícího v ČR Ismaila Abukareshe s pravidly pro letecký provoz v Izraeli. Opět se dozvídáme o tom jak zlí Izraelci škodí hodným Palestincům, Ale je tomu tak doopravdy? Sám Ismail Abukaresh je jedním z českých islámských antisemitů.

Článek o incidentu „Češka uvázla v Izraeli, její děti se ocitly na seznamu Palestinců“si můžete přečíst zde. Ismail Abukaresh v něm obviňuje stát Izrael z diskriminace, ale přitom to je právě on a jeho muslimská manželka (Martina Mikulenková), kdo si neprostudovali pravidla pro cestování vydané palestinskou autonomii a státem Izrael a zavinili si tak komplikace sami, jenže podle Ismail Abukaresh za jeho problémy opět mohou ti zlí židé.

Ani mně to nepřekvapuje. Tohoto muslimského aktivistů znám již delší dobu a kromě jeho působení v proti-izraelských iniciativách a demonstracích znám zároveň jeho antisemitské projevy. On sám patřil k nejbližším přátelům kazatele z mešity na Černém mostě, který ospravedlňoval palestinský terorismus proti izraelským civilistům ve filmovém dokumentu České televize „Já, muslim“ zde.

Také se účastnil například známe demonstrace českých muslimů před izraelskou ambasádou, kde muslimové v arabštině provolávali hesla o tom, že se Mohamedova armáda vrátí a židy zmasakruje jako to udělal Mohamed při zákeřném přepadeni židovské oázy Chajbar. (Podrobnosti zde.)

Video zde:

Bohužel redaktoři Idnes.cz samozřejmě tyto souvislosti neznají, ale pokud je znají Izraelci možná by si příště měli dát na tohoto člověka větší pozor a Idnes.cz by měl dávat pozor jestli se nestává nástrojem islamistické a proti-izraelské propagandy. A Ismail Abukaresh a jeho rodina by si měli pořádně prostudovat zákony a předpisy palestinské autonomie a státu Izrael než opět pojedou do Izraele a ne vinit ze všeho ty zlé židy, jenže to bych asi po nich chtěl hodně.

Fotografie - Ismail Abukaresh společně s obhájcem islámských sebevražedných útočníku na izraelské civilisty:

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 30.9.2012 17:30 | karma článku: 39,55 | přečteno: 3747x