Islámští extremisté přesunují své evropské sídlo do Rakouska

Ve své knize Islám a islamismus v České republice jsem upozornil na kontakty představitelů brněnské mešity s islamisty v Rakousku. Britská média v těchto dnech oznámila, že islámská extremistická organizace Muslimské bratrstvo se rozhodla svou evropskou centrálu přestěhovat z Anglie do Rakouska.

Podle online verze deníku Daily Mail se rozhodli islámští extremisté přesunout svou centrálu do druhého největšího rakouského města Graz poté, co jejich působení v Anglii začaly vyšetřovat tajné služby a policie kvůli možnému zapojení do teroristických aktivit a šíření islámského extremismu.

Ve své knize popisuji, jak Muneeb Hassan Alrawi, šéf českých muslimů a brněnské mešity či Lukáš Větrovec, známý svými antisemitskými a nenávistnými kázáními v brněnské mešitě, udržují kontakty s lidmi napojenými na islámské extremistické skupiny působící v Rakousku.

Obě zprávy mohou na první pohled neinformovanému čtenáři připadat jako nesouvisející, ale …

V Rakousku, s nímž sousedí značná část naší jižní hranice, expanduje islám velmi velkou rychlostí a je tam již druhým největším náboženstvím. Muslimové tvoří stále větší část rakouské společnosti, což je poznat i na postupném appeasementu politiků a státní správy k pronikání islámského práva a islámu do státní správy, školství a politiky.

Skutečnost, že se islámští extremisté rozhodli přesunout svou evropskou centrálu do Rakouska tedy nasvědčuje tomu, že se tam cítí být v bezpečí před vyšetřováním a mohou také přispět k radikalizaci rakouských muslimů. Přitom egyptský soud odsoudil organizaci Muslimské bratrstvo jako teroristickou a členové této organizace v Egyptě organizují pogromy a teroristické útoky proti křesťanům.

V těchto dnech, týdnech, měsících a letech se stále více v naší politice prosazuje posunutí Ruska na místo nepřítele číslo 1. Ovšem - Rusko je mocnost s níž byly a budou problémy, ale ignorovat sílící islamizaci sousedního Rakouska a taktéž naší vlasti, se může dlouhodobě vymstít. Na rozdíl od muslimských přistěhovalců a šiřitelů islámu totiž Rusko nemá v plánu naše země osídlit či islamizovat. 

Na druhou stranu, proč se divit? Když naši političtí představitelé sami říkají, že jim přistěhovalectví z muslimských zemí a šíření islámu nevadí? Například Karel Schwarzenberg z TOP09 říká: „Islám mi nevadí, mešity nechť si v Česku rostou“.

Poselství islamistů je jasné

Karikatura Muslimského bratrstva a jejich amerického podporovatele 

Aktivisté Muslimského bratrstva v akci s koránem

Britský premier se zdraví s vůdcem islámských extremistů z Muslimského bratrstva

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 13.4.2014 14:11 | karma článku: 29,46 | přečteno: 1298x