Islámský stát – vraždy a teror podle vzoru Mohammeda

Brutální, bez jakéhokoliv soucitu, tak lze charakterizovat vraždu amerického novináře, kterou spáchali bojovníci islámského státu. A opět vyskakují čeští islamisté a kolaboranti z řad sluníčkářu a multikulturalistů, kteří volají, že islám za to nemůže. Islám možná ne, ale zakladatel islámu Mohammed ano.
Zpráva o vraždě na webu Idnes.cz zde.

Islámský stát, celým názvem (ISIL nebo též ISIS) se snaží zavádět islám podle tradice proroka Mohameda, která je zachycena v raných islámských sbírkách Mohamedových výroků a životopisů. S tím, jak roste rozhořčení obyvatel Evropy a USA z toho, co se děje na území pod kontrolou islámského státu, tak se začínají ozývat někteří evropští muslimové a snaží se praktiky islámského státu bagatelizovat.

Je to ovšem schizofrenní postoj - na jedné straně „odsuzují“ islámský stát, ale náboženské texty z kterých ideologové islámského státu čerpají naopak označují za neměnné a trvalé příkazy a vzor nejlepšího chování pro muslimy. Osobně mám pocit, že prostě jejich prohlášení jsou někdy znakem jejich vnitřní rozpolcenosti a někdy jen snahou vypadat přijatelně pro naši společnost.

Islámský stát v Iráku mučí a vraždí, nutí násilím k islámu a bojuje proti tzv. odpadlíkům od islámu (šíitští muslimové, nepraktikující muslimové). Přitom ovšem v tom všem se inspirují samotným zakladatelem islámu Mohammedem a jeho druhy. Ti také mučili, vraždili, bojovali proti „odpadlíkům“ od islámu a nutili lidi násilím k přijetí islámu. To vše je zaznamenáno ve sbírkách Mohamedových výroků (Sahih Buchari, Sahih Muslim a další) a jeho životopisech (například Ibn Ishak).

Jak jsem napsal a doložil důkazy ve svých knihách Islám a islamismus v České republice a Ježíš Kristus a islám, v české muslimské komunitě působící islámští extremisté hlásají právě tu netolerantní podobu islámu, z které se zrodil i islámský stát v Sýrii a Iráku. Také ukazuji, jak se umí čeští muslimové přetvařovat a mezi sebou hlásají netoleranci a na venek se tváří jako tolerance sama.

Vraždu amerického novináře Wrighta Foleyho spáchal maskovaný muslim hovořící s britským přízvukem. Ano, v řadách bojovníků islámského státu působí tisíce muslimů původem z Anglie, Francie, Německa, Polska a hovoří se i o Češích. Jen počkejte, až se začnou vracet zpět. To pak bude teprve pravý islám v Evropě …

Ale islám za nic nemůže, že? Tedy více muslimských přistěhovalců, jak si přejí z Bruselu mnozí čeští podnikatelé apod. Což ovšem znamená více násilí, vražd, nenávisti a nebezpečí pro nás ostatní … Ale koho to zajímá, že? Teplice a jejich postupná islamizace jsou toho důkazem. Peníze a volební hlasy islamistů totiž nesmrdí …

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 20.8.2014 11:18 | karma článku: 43,37 | přečteno: 7705x