Islámská Evropa je hrozbou pro ateisty, méně pro křesťany

Ve Francii či Německu muslimové skupují prázdné kostely a přestavuji je na mešity. Ve švédském Stokholmu již mohou muslimové z minaretů u mešit svolávat hlasitým voláním k modlitbám. V některých evropských zemích již platí některé islámské zákony se souhlasem evropských vlád a v některých si je v muslimských komunitách prosazují muslimové sami navzdory státním zákonům.

Evropa se mění z křesťansko-sekulárního prostoru v muslimskou zem. Ovšem většina vymírajících Evropanů si toho nevšímá a snaží se užít si poslední desetiletí blahobytu a svobody s nevysloveným heslem „po nás potopa“.

Evropa se v průběhu tisíciletí proměňovala národy střídaly národy, náboženství střídá náboženství, ale zdá se, že konec dějin podle Francise Fukuyamy nebude v nastolení liberální a sekulární demokracie, ale naopak v jejím zániku a nastolení islámské vlády. Čeští muslimové jsou součásti této islámské snahy o světovou dominanci islámu skrze misii (podrobnosti zde.)

Tak jako v muslimských zemích i v Evropě se již svolává z minaretu u mešit k modlitbám a jakmile bude počet muslimů dostatečně silný k prosazení dalších požadavků islámu budou jistě zavedeny do občanských průkazů kolonky náboženství, podle kterých budou hlídky muslimských policistů vědět koho mohou nutit k praktikováni islámu, neboť se hlásí k islámu a koho budou moci ponižovat protože je žid nebo křesťan.

Jistě se divíte proč nezmiňuji atheisty, buddhisty apod. Ti mají totiž smůlu podle islámu nejsou uznáni za méněcenné jako židé a křesťané, ale naopak za totální nevěřící bez práva na praktikování svého náboženství či práva na to žádné nemít. A tak ti budou mít pouze tři volby, buďto konvertují k islámu a budou ho veřejně praktikovat, nebo utečou pryč mimo zemi pod kontrolou islámu, nebo budou zabiti. Tak to dělal zakladatel islámu Mohamed a jeho následovnici a tak to žádá i islámský zákon šaria.

Je velmi dobré, že se již aspoň čeští atheisté probouzejí a uvědomují si, že v zemi pod nadvládou islámu jsou na tom hůře než židé a křesťané a začínají před islámskou hrozbou varovat. Například české sdružení atheistů zveřejnilo varování před islámem pod názvem „Islám: hrozba pro ateisty, agnostiky a slušné lidi“.

V islámské terminologii se ateisté označuji jako zanadiqa. Islám je považuje za největší hrozbu pro své věřící. Proto k ním zaujímá nekompromisní postoj. Podle islámského posvátného textu nechal Ali, zeť zakladatele islámu Mohameda, upálit ateisty.

Mezi známé ateisty z muslimského světa patří například Ibn Sina, kterého tak ráda využívá islámská propaganda v Evropě, protože ví jak moc si evropští intelektuálové Ibn Siny váží.

Tedy křesťané a židé mohou být relativně v klidu. Budou sice v islámské Evropě druhořadými občany a budou vystaveni diskriminaci dle příkazu Alláha a Mohameda, ale zachovají si život a relativní náboženskou svobodu. Muslimové přenechávají nadvládu nad křesťany a židy jejich duchovním, takže hlavně ti z duchovních kteří sní o získání moci nad věřícími, jako tomu bylo ve středověku musí být z islamizace Evropy přímo nadšení. Možná proto tolik křesťanů vidí v islámu spojence proti sekularismu a ateismu.

Budoucnost Evropy a České republiky v rámci islamizace je i tématem mého příspěvku na středeční konferenci Islám a západní kultura (podrobnosti zde.)

Ve Švédsku budou svolávat z minaretu k modlitbámAnglicky korán a islám o ateismu

Budoucnost Evropy ....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 16.4.2013 18:18 | karma článku: 33,27 | přečteno: 3940x