Islamofobní žid, ortodoxní muslim a politici KDU-ČSL se střetnou v Jihlavě

V pondělí se v Jihlavě uskuteční unikátní debata mezi židovským aktivistou Arturem Fišerem, představitelem Konvičkovců, a představitelem islámu Mohamedem Abbasem. Debatu pořádá KDU-ČSL.

KDU-ČSL si na debatu pozvala celkem dosti zajímavé složení:

Tomáš Zdechovský, europoslanec za KDU-ČSL.

Andor Šandór, bezpečnostní poradce

Ivan Gabal, poslanec za KDU-ČSL

Artur Fišer, za Islám v České republice nechceme/Blok proti islámu

Mohamed Abbas, Muslimská unie

Ale asi nejzajímavější bude účast židovského aktivity z Konvičkova IvČRN/Blok proti slámu Artura Fišera, který se tak střetne přímo s představitelem českých muslimů Mohamedem Abbasem. Takové střetnutí v tváři v tvář bude jistě zajímavé, protože Mohamed Abbás může klást Arturovi Fišerovi dosti nepříjemné otázky na to, proč on jako židovský aktivista podporuje snahu IvČRN zakázat nejen muslimské halal porážky, ale i židovské košer porážky.

Naopak výživná debata může být i mezi politiky KDU-ČSL a židovským aktivistou Fišerem na téma dlouhodobé veřejné kampaně IvČRN proti KDU-ČSL, kterou hlavně schytali ministr Jurečka a předseda KDU-ČSL Bělobrádek.

Rozhodně tedy jsem zvědavý na průběh a výsledek celé debaty a to, jak se podaří jak Mohamedovi Abbasovi, tak Arturovi Fišerovi obhájit jejich postoje a samozřejmě, jak se s kritikou IvČRN vypořádají sami politici KDU-ČSL.

Debata je potřebná i v souvislosti s tím, že OSN propaguje nutnost nastěhovat do Evropy, a tedy i k nám, až 159 milionu imigrantů do roku 2025. Píši o tom více zde.

I na straně KDU-ČSL je hodně co prodebatovat, když jejich lokální politik v Brně píše na znamení soucitu s českými islamisty, že je muslim, podrobnosti zde.

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 23.8.2015 14:24 | karma článku: 24,29 | přečteno: 1665x