Islamizujíci se Teplice, poděkujte senátorovi Kuberovi a podnikatelům

Skupinky arabských mladíků chovající se mnohdy sprostě. Totálně zahalené ženy bez tváře, hluk do pozdních nočních hodin a spousta nepořádku. A teď se k tomu přidává i nechutná kauza zahalené muslimky na gymnáziu.

Arabská dívka Eman Ghaleb chodí na teplické gymnázium zahalená předpisově podle požadavku arabské kultury a ortodoxního islámu, Některým rodičům se to ovšem nelíbí a nepřeji si, aby jejich děti studovaly společně s touto muslimkou a tak píši řediteli dopisy, aby muslimku vyhodil.

Chápu rodiče, kteří se bojí, že zahalená muslimská spolužačka vlastně mezi školáky propaguje islám. Byť pouze pasivně. Ale forma jakou zvolili k protestu je strašná a nepřijatelná. Chápu, že rodiče jsou možná i vystresovaní i tím, že v českém školství se pouze říkají pozitivní či neutrální fakta o islámu a nikdo žákům neříká nic negativního či kritického o islámu, protože kritika islámu či vyřčení něčeho negativního o islámu je hned projevem islamofobie, nenávisti a xenofobie a do akce se hned vloží vládni úderní jednotka Hatefree culture, která se opírá v mnohém o podporu radikální levice.

Chápu občany Teplic, kterým se nelíbí, že mnozí tepličtí podnikatelé v snaze vydělat co nejvíce peněz „prodávají“ Teplice vznikající muslimské, převážně arabské, společnosti. Ale vylévat si zlost na mladé arabské dívce je projevem slabosti a neschopnosti.

Pokud opravdu je někdo naštvaný na to, jak se mu islamizují a arabizují Teplice má možnost to dát legální a slušnou formou najevo. Nepodporovat podnikání těch podnikatelů, kteří na arabizaci a islamizaci Teplic vydělávají a hlavně nepodporovat současné vedení města Teplice, které nese také velký díl viny na islamizaci Teplic. Například slavný pan Kubera, který je v čele města skoro stejně dlouho, jak probíhá jeho arabizace a islamizace ...

A víte co je ještě zajímavé? Když jedná neschopná muslimka z Teplic nebyla schopná udělat maturitní zkoušku, tak její otec využil osobních názorů a kritického postoje k islámu jednoho z učitelů a začal mu vyhrožovat a činit nátlak na školu. Vedení školy se lidově řečeno "posralo" a učiteli začalo vyhrožovat vyhozením, media se učitele také nezastala, tak jak se teď zastávají této muslimky a aby byl klid, tak asi raději nechali muslimskou studentku opakovanou maturitou projít.

Poučení z obou kauz je jasné, to co je dovoleno muslimům není dovoleno nemuslimům a bohužel již se to děje i v České republice a ne pouze někde v západní Evropě ...

Takto dnes vypadají Teplice v Čechách ...

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 16.4.2016 9:24 | karma článku: 39,94 | přečteno: 5851x