Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Lhoťane jseš idiot (Důležité upozornění pro cenzory a méně chápavé, tak pojmenováni idiot je lékařský termín označující "člověka postiženého těžkou mentální retardací (též slabomyslností či oligofrenií), tj. s narušenými psychickými funkcemi.")

2 3
možnosti
DR

Strašné je, že na území Turecka jsou rozmístěny atomové zbraně. Dokonce část z nich může použít přímo Turecko. Má k tomu i vycvičený personál. Pevně doufám, že si je USA urychleně odveze.

3 0
možnosti

Snad "vinou" Bruselu a EU ! Naučte se správně používat češtinu!

Nebo jste na straně islámistů?(pak by to bylo správně)

1 2
možnosti
KM

K67a80r14e29l 25M21a54s76e44k

17. 7. 2016 14:34

Ne Lhoťane, všechny kultury a náboženství jsou rovnocenné a na tom nic nemění vaše bláboly o neomarxismu. Jenom blbec by porovnával orchestr vídeňských filharmoniků s asijským gamelánem a tvrdil, že je jeden hodnotnější nebo méně hodnotný, než druhý. Tradičně, Rv

0 24
možnosti
KB

všechny kultury a náboženství jsou rovnocenné .........

Nejsou.

10 0
možnosti
VSS

Souhlasím s článkem!!!

5 1
možnosti
MC

R^ Czexit. Sobotkovi hoši, ať plánují další pětiletku s Angelou Merkelovou, Hollandem, Schulzem a Junkerem v jejich říši.

4 2
možnosti
SN

:-)......JE to tak ! Jak vidím ty fanatické davy v ulicích, trochu to připomíná nástup Hitlera. Trefil se do nálady davu, většinou muslimského a jak jsem dnes v rozhlase poslouchal, chce znovu uzákonit trest smrti, Ale i když by ten zákon neprošel, už je vidět na videích, jak zfanatizovaný dav lynčuje vojáky, bez soudu. Už aby byli v EU, to se ještě dočkáme věcí! R^R^R^

10 2
možnosti
AM

Karma. Máte naprostou pravdu, je to jako ve 30tých letech, kdy tehdejší sluníčka volala po vojenské rovnováze Británie a Francie s nacistickým Německem, po odzbrojení západních demokracií..., také se oháněla "ušlechtilými ideály", kolektivní bezpečností, mírem, Společností národů..., a výsledkem toho bylo padesát milionů mrtvých! Totální dekadence lidí jako Merkelová, Obama, Juncker či Schulz.

14 1
možnosti
VK

Takže za ty miliony mrtvých mohla Francie a Británie.8-o

1 9
možnosti
VK

Já se domnívám, že tomu nejlépe rozumí diskutující a bloggeři z i dnes a ze všeho nejvíc vy.;-D

1 16
možnosti
VK

Minusaře jsem měl na mysli především. Ve své prudké inteligenci mají potřebu se hlásit jmenovitě.

1 11
možnosti