Hrozí nám Mnichov II.? – imigranti ve Vyšních Lhotách jsou varováním

Jde legálně čelit snaze vlády a úřadu nastěhovat do obce Vyšní Lhoty potencionálně nebezpečné imigranty? Bohužel upřímně řečeno to nejde. Naopak celá tato kauza je varováním před posilováním moci Evropské unie. 

Česká vláda rozhodla, bez ohledu na názory obyvatel, o umístění imigrantů do obce Vyšní Lhoty. Občan nemá žádnou možnost, jak legálně změnit rozhodnutí české vlády. A právě to by pro nás mělo být varováním, protože pokud bude pokračovat sílící moc Evropské unie, můžeme být brzy v roli obyvatel Vyšních Lhot my všichni.

Pokud totiž bude pokračovat posilování pravomocí Bruselu a orgánů Evropské unie na úkor našeho českého státu, můžeme se již brzy dočkat toho, že nějaký úředník rozhodne o nastěhování masy imigrantů do České republiky a obyvatelé s tím nebudou moci nic učinit. Přesně tak, jako to v malém potkalo obyvatele Vyšních Lhot.

Jistě se najde dost obhájců Evropské unie, mnohdy po celé roky vychovávaných z grantů EU, kteří budou tvrdit, že to nehrozí. Že se nic takového nemůže stát, ale vzpomeňte si, že podobné kecy měli i komunisté o jaderné elektrárně Černobyl a pak to bouchlo.

Věřit dnes obhájcům imigrace a politiky Evropské unie v této věci je stejné, jako věřit Hitlerovi v roce 1938, že se spokojí jen s obsazením Sudet.

Jsem osobně pro spojenectví Evropanů, ale ne pod diktátem nového „Říma“ Bruselu, který dlouhodobě svou činností potlačuje svobody a práva evropských národů ve prospěch masového přistěhovalectví z Afriky a islámských zemí.

Potřebujeme, aby na levici i pravici povstali politikové, kteří i přes své mnohdy rozdílené názory, budou mít společný zájem na zachování našeho národa a práv našich občanů. Pokud totiž teď budeme lenivě sedět a užívat si života, tak brzy možná neztratíme i pouze ten zbytek svobody co nám zbyl, ale přijdeme i o ten život.

Web Eurabia upozorňuje na vzrůstající perzekuci odmítačů islamizace a imigrace: Už nás zase chtějí zavírat do vězení za odlišný názor! Současný multikulturní režim začíná perzekvovat opozici podobně jako komunisté a nacisté přitom riziko násilí ze strany imigrantů je veliké, takto řádí v jiném táboře "prý hlavně Afghánci vyhrožují: „Počkejte, vy bílý svině, až nás tu bude víc, všechny vás podřízneme!“.

Jak jsem napsal v jednom ze svých textů (zde), tak například organizátorka demonstrace na podporu imigrantů veřejně hájí příkazy radikálního islámu.

Myslím si, že velmi trefně k tématu píše i kolega bloger Martin Kavka v článku "Proč nenávidí naši společnost? Aneb dvojí metr lidskoprávních hyen", zde. 

Reportáž o názorech obyvatel Vyšních Lhot zde.

Již brzy ve Vyšních Lhotách?

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 7.8.2015 10:00 | karma článku: 37,14 | přečteno: 2216x