Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Existuji legendy o astronomickych vydelcich a ohromujicich moznostech pro prislusniky cizinecke legie. Obavam se, ze tohle je podobna situace. Je nebezpeci, ze nekdo techto legend zneuziva ci vyuziva. Je samozrejme temer jiste, ze mladici, kteri odjizdeji z Evropy do Syrie, specialne ti, kteri nejsou rodilymi Syrany a podobne, pujdou v bojich hned vepredu. Jednak aby dokazali svoji loajalitu a pak, protoze jsou proste postradatelni. Je v tomto pripade velmi snadne temto dobrodruhum nakecat jake budou mit odmeny. Jedinou odmenou kterou dostanou bude pak kulka anebo, pokud to preziji, ostrym nozem useknuta hlava.

1 0
možnosti
VK

Ja nevím. Nezdá se mi pravděpodobné, že by muslimové měli v Česku takovou základnu aby z ní mohli rekrutovat případné žoldáky. Spíše bych se přikláněl k tomu ,že z ČR do Syrie mohou odjíždět mladí tupci, kteří hledají dobrodružství.

1 0
možnosti
LL

To si mysím také, že to nejsou rekruti, ale idioti co podlehli propagandě a jeli na vlastni pěst. To že se mluví o dětech syřanů a ne konvertitech dokresluje vše.

5 1
možnosti