Hrozbou není jen islám, ale i brutální terorismus norských úřadů

Hlasatelka v České televizi: Elitní komando složené z agentů UZIS a ARČR právě před několika hodinami osvobodilo dvě české děti unesené norskými úřady a díky spolupráci s polskými kolegy je dopravilo zpět do vlasti, česká vláda v odvetě za teroristické chování norských úřadů vyhostila norského velvyslance a varovala občany, že při pobytu v Norsku jim mohou norské úřady unést děti. 

Pro podobné případy česká vláda veřejně deklarovala připravenost použít opět všech prostředků k osvobození unesených českých občanů. Tohle je fikce, ve skutečnosti ministr ČSSD Zaorálek a vláda České republiky na občany naší země sere a norský terorismus toleruje… Norský terorismus a únosy dětí vlastně podporuje i Evropská unie a nadnárodní instituce. Inu vítejte v moderní Evropě.

Jak Norové kradou české děti? Jednoduše, podle České televize (zde):„Případ odstartovalo udání z mateřské školy - otec údajně děti pohlavně zneužíval. Oba hoši pak skončili v náhradních pěstounských rodinách, každý v jiné. Policie ale vyšetřování zastavila a obvinění nepadlo.“

Ano, nic se neprokázalo, přesto budou nejspíše české děti dány rasově čistým Norům k adopci ...

Myslím si, že slova Petra Hampla o tom, jak se připravit na střet s islámem (podrobnosti zde), by měla být chápana v širších souvislostech selhání našich politických elit a státu jako celku. Nejde jen o střet s islamizací, ale celkově s neomarxistickou ideologií kombinovanou s nacistickými myšlenkami.

Česká vláda a vrcholní politici proti Norsku reálně nejspíše opravdu nic nepodniknou, ale případ našich polských sousedů je nadějí. Možná se i v Čechách a na Moravě vytvoří domobrana a dobrovolnické skupiny pomáhající zoufalým rodičům zachraňovat děti unesené v Norsku norskými úřady.

A možná se z těchto skupinek pro jednorázové akce jednou zformuje skutečný odpor, který naše potomky ubrání jak před terorem neomarxistických magorů nejen z Norska, ale i z Bruselu a před islamizací.

Norové věrní to následovníci sociálních eperimentů nacistů a neomarxistů?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 5.11.2014 10:39 | karma článku: 34,69 | přečteno: 3079x