Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oooo

16. 12. 2011 12:46
Vyhlásit nulovou toleranci propagaci násilí.

Pane Lhoťane, já Vám držím palce a vážím si Vás. Není pro Vás lehké ani bezpečné ukazovat praktiky Vašich bývalých bratrů ve víře. Ale o to jsou Vaše odhalení cennější - protože jsou to pohledy zevnitř - kam my nevidíme. My bychom se tu otřesnou pravdu jinak dověděli, až by začali nějací fanatici zabíjet i u nás - a to by bylo hodně pozdě. Jsem s Vámi a doufám, že i většina slušných ideologicky nezaslepených lidí v této zemi. Ne proto, že bych nenáviděl islám (i když si o všech náboženstvích myslím, že jsou zbytečná), ale proto, že násilí - i propagaci násilí - se musí každá společnost postavit v samých zárodcích - z dějin víme, kam vede appeasement - tedy ustupování zlu. Vláda by se tím měla začít vážně zabývat a vyhlásit nulovou toleranci propagaci násilí ze všech mešit, kostelů, modlitebních domů, .. . Už toho opravdu bylo dost.

3 0
možnosti
L

listram

16. 12. 2011 13:09
Re: Vyhlásit nulovou toleranci propagaci násilí.

Já tedy nejsem an křesťan ani jinak nábožensky činný,ale mohl bych vidět odkaz na nějaké podobné kázání a propagaci násilí z kostela jak píšete? Jinak pokud jsem si vědom nejsou to jeho bývalí ale současní bratři.Nějak se asi ještě neodhodlal jim říct sbohem.

0 0
možnosti
O

oooo

16. 12. 2011 11:49
Odsuzuje Hasan Alrawi terorizmus ?

Jestli se nepletu, tak ten Hasan Alrawi je i mediálně známá osoba z Brněnské muslimské komunity. Tuším, že je to původem Íránec - ale na tom nezáleží. Pamatuji si jednu televizní debatu krátce po teroristickém útoku letadel na WTC v New Yorku. Tento Alrawi - (pokud se nepletu a nebyl to někdo jiný - nicméně určitě to byl arabský muslim) byl v debatě mnohokrát - snad 10x přímo tázán redaktorem, zda to strašné násilí a smrt tolika lidí odsuzuje. Ne. Nepodařilo se z něj dostat jasnou odsuzující odpověď - vždy se z toho vykroutil různými úhly pohledu, zvláštními hledisky, vytrhávání z kontextu, .., znáte ty kecy, když někdo nechce říct ani A ani B. Ale přitom měl plná ústa o tom, jak islám překypuje láskou k lidem. Tož takoví oni jsou. Pro muslima je v komunikaci s nevěřícími lež naprosto legitimní nástroj, kterého hojně využívají. Přitom jedině muslimové mohou změnit náhled Evropanů na ně - tím, že budou důsledně a hlasitě kritizovat a odsuzovat terorismus.

2 0
možnosti
TV

tomtop

16. 12. 2011 11:56
Re: Odsuzuje Hasan Alrawi terorizmus ?

to je přesné ... přetvářka, neupřímnost .... navenek soulad s demokracií, ve skutečnosti touha po krvi ..... všech nevěřících. Ať si jdou do svých islámských zemí ....

2 0
možnosti
O

oooo

16. 12. 2011 11:37
Typický příklad.

Myslím, že není třeba lepších důkazů k okamžitému jednání orgánů činných v trestním řízení.

A nekřesťanská reakce křesťana s nadpisem "Vy jste tedy pro muslimy dáreček" - je také příznačná - náboženským fanatikům nevadí otevřené vyzývání k nenávisti a násilí - jen jim vadí, že nějaká ovečka se odchýlila od stáda a dovolila si kritizovat své vlastní stádo - velmi typické - v nenávisti k Židům jsou si křesťané s muslimy velmi blízcí, ač jinak se také navzájem nenávidí. Chcete víc důkazů ? I bez výletů do historie je zřejmé, že náboženství lidstvo rozděluje do vzájemně nepřátelských houfů a je tedy škodlivé a mělo by se tvrdě držet v zákonem vykázaných mezích - než bude pozdě.

1 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

16. 12. 2011 11:57
Re: Typický příklad.

Strýček Joe není křesťan, on je bolševik ;-)

2 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

16. 12. 2011 10:46
Vy jste tedy pro muslimy dáreček

, pane Lhoťane. Vás bych nechtěl ani v katolické církvi, amen Rv

1 0
možnosti
TV

tomtop

16. 12. 2011 11:54
Re: Vy jste tedy pro muslimy dáreček

a proč ? Kritika vlastních řad ... nebo spíše profundamentalistických nevlastních ?

2 0
možnosti