Firma Marks and Spencer podporuje islamizaci Evropy

Krátce před vánocemi se schyluje v celé Evropě k bojkotu firmy Marks and Spencer ze strany obyčejných Evropanů. Jak se totiž ukázalo, firma Marks and Spencer toleruje svým muslimským zaměstnancům odmítání obsluhovat nemuslimy kupující si zboží, jež je z pohledu islámu nečisté. Na sociálních sítích sílí volání po rezolutním bojkotu firmy Marks and Spencer.

V češtině o případu píše například web Extra.cz zde. Extra.cz uvádí: „Podle mluvčího řetězce vás muslimové za kasou a mezi regály mohou odmítnout, pokud je vaším přáním alkohol nebo vepřové. Marks & Spencer tvrdí, že se tímto snaží vytvořit prostředí bez diskriminace, aniž si asi uvědomují, že tímto tak akorát dávají ránu své ekonomice, neboť překvapený zákazník prostě odejde jinam.“

Politika firmy Marks and Spencer je jen další ukázkou v předvánoční době, kam směřuje vymírající a dekadentní evropská společnost. Nedivím se ruskému prezidentovi Vladimirovi Vladimirovičovi Putinovi, že se Evropské unii vysmívá a hovoří o tom, že je předurčena k zániku a Evropané k vymření a nahrazení muslimskými přistěhovalci. To není strašení fobii, ale realita dnešní Evropy. Právě dnes v době vánoc je třeba si připomenout krizi naší společnosti v niž se nacházíme již několik desetiletí.

V roce 1924 bylo v sousedním Německu kolem 2400 muslimů. V roce 1948 již zhruba 200 000 a dnes přes 4 miliony. Názorně to popisuje tato mapka procent muslimů v populaci:

Vždyť si jen vzpomeňme na události z poslední doby o tom, jak dnešní Evropa ztrácí svobodu slova, demokracii a prosazuje appeasement vůči šíření islámu a barbarských zvyků přistěhovalců nejen z muslimského světa, ale i Afriky apod. Naše děti nám jistě budou velmi „vděčné“ za to, kam naše dnešní generace vede tuto společnost, tedy jestli ještě budou na živu a budou mít právo si ještě něco myslet.

Vždyť například šéf hnutí ANO Andrej Babiš se sice moc veřejně na téma islámu a muslimů neprojevuje, ale z toho mála, co se podařilo zjistit, je jasné, že se mu islám spíše líbí. Více se o tom například rozepisuji zde: Babiš se diví, proč máme víza s arabskými zeměmi.

Když jsem napsal knihu Islám a islamismus v České republice (anotace zde), tak se mi potvrdilo, že většina dnešní elity naší česko-moravské společnosti nechce problém islamizace nejen vidět, ale ani řešit. Maximálně ho využijí jako téma ve volbách k získání pár hlasů. Naší společnosti chybí rozumní politici, kteří by se specializovali na tuto problematiku a její hrozby do budoucna.

Možná je potřeba naopak se připravovat na občanskou obranu naší společnosti a civilizace, tak jak se musela bránit proti bolševikům a nacistům. Jak zpívá polský zpěvák v písni níže uvedené: „Národ, který chce být svobodný, musí o svobodu zápasit. Musí připravovat vzpoury a stíhat zrádce, jinak nedokáže nic.“

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 23.12.2013 9:39 | karma článku: 30,93 | přečteno: 1935x