Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budoucnost lidstva tkvi ve svobodě.  Ne podle nějakého náboženství, ale podle přirozeného práva, které se neslučuje s žádným uměle vytvořeným náboženstvím, ani se státním demokratickým řádem, který je taktéž uměle zkonstruovaným výtvorem.  Všechny umělé systémy jsou totiž založeny na legalizaci iniciace násilí.  Tato legalizace popírá morálku a vede k falešným lidským hodnotám.

   Jediné hodnoty, které lidstvo má ale v poslední době na ně zapomíná jsou  Život, svoboda a majetek.  Tyto tři věci musí za každou cenu chránit jako nejvyšší hodnoty naší civilizace.

1 4
možnosti
LL

A právě tyto hodnoty dnešní naše společnost opouští ve snaze nečelit islámskému hněvu ...

3 2
možnosti
Foto

Hmm, já mám za to, že ř-k církev se hodnotám západní civilizace vzdaluje stále více a více. Ř-k církev nemá doposud narovnaný svůj vztah k vědě, k financím, lékařství, svobodě jako k východisku všech dalších lidských hodnot. 

Tak mi příliš nebude záležet na tom, jaký vztah má ř-k církev k islámu.

Navíc -jejich podstata je stejná - jedna skupina dogmat proti druhé skupině dogmat. Nikdo rozumný tenhle zápas nebude chtít rozhodovat. Ale ze všech sil se bude snažit, aby se zápas o jejich pseudohodnoty odehrával co nejdále od jeho vlasti, od jeho rodiny a od jeho bytu.

1 5
možnosti
LL

Jenže pane ten zápas se právě u našeho bytu odehrává :-(

4 2
možnosti