Evropa bude do roku 2025 potřebovat 159 milionů imigrantů

Media a probruselští politici nás poslední měsíce stále intenzivněji přesvědčují, že potřebujeme miliony afrických a muslimských přistěhovalců. Ano, v situaci kdy tu máme vlastních chudých a živořících Evropanů desítky milionu.

Je dobré si připomenout, že dnešní Evropa má desítky milionu vlastních nezaměstnaných. Nezaměstnanost v zemích jako je Řecko či Španělsko dosahuje skoro třiceti procent a i ti co mají práci, včetně „vyspělého“ Německa, mnohdy ve skutečnosti dřou za minimální mzdy a živoří. Přesto vládcové Evropy a vládcové světa v OSN říkají, že „Evropa bude do roku 2025 potřebovat 159 milionů imigrantů“. (Zdroj Populační divize OSN (UNPD) v roce 2000.)

Slýcháváte o otci sjednocené Evropy Adenauerovi? Tento pro dnešní Brusel svatý člověk a zakladatel Evropské unie se jako kolínský starosta účastnil ve Vídni v roce 1926 prvního zasedání dodnes působícího Panevropského hnutí. Nevíte co to je? To je pro vás špatné, ale pro vládce Evropské unie dobré.

Panevropské hnutí založil hrabě Richard Mikuláš Coudenhove-Kalergi (1894-1972), který je skutečným ideovým zakladatelem Evropské unie. Je to také idol dnešních multikulturalistů. 

Některé z myšlenek tohoto ideového zakladatele Evropské unie: „Např. v knize Praktischer Idealismus (Paneuropa Verlag Wien-Leipzig, 1925) předpovídá odstranění národních kultur původních obyvatel Evropy a vznik nové „negroidní euroasijské rasy“, ovládané elitou, kterou nazývá německy führernation“, píše katolický publicista Milan Glaser.

Doporučuji celý článek Milana Glasera zde.

 

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 18.8.2015 19:09 | karma článku: 33,42 | přečteno: 2175x