Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lukáši, já vás považovala za velmi moudrého člověka a opravdu jsem si nemyslela, že tak snadno sklouznete k zbytečnému protiunijnímu populismu. Zdechovský naprosto neřekl, že má EU posílat víc peněz, je to jen o tom, že po návštěvě těch táborů v Jordánsku a Libanonu pochopit, proč pořád tolik lidí odchází bojovat k IS. Opravdu si myslíte, že je tak hloupý, že by, navrhoval přeplatit IS? Uvědomujete si absurditu toho Vašeho tvrzení???

0 0
možnosti
LP

Myslím, že se mýlíte Vy, paní Fialová. Čtu články pana Zdechovského již delší dobu a v uších mi to zní jako "Pomáhat, pomáhat, pomáhat." = Platit, platit a platit.

Navíc to, že čelní představitelé EU říkají to, co říkají, mluví za vše. Těch výroků padlo v poslední době mnoho.

0 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore ! Je to naplánované, Merkelová je jen vybraným prostředníkem, a Holande jí sekunduje ! Evropa musí být zničena ! Co se nepodařilo HItlerovi, bude jinou cestou zdárně dokonáno ! R^R^R^

4 1
možnosti
PK

Když se Tachecí ptala na Plusu Cílka tak odpověděl sice vyhýbavě, ale jako variantu připouštěl tzv. evropský islám.

3 0
možnosti
KC

Pan Lhoťan má pravdu, EU a celá západní Evropa se podobají silničním sebevrahům, kteří se chtějí za každou cenu a co nejrychleji zabít. Do žumpy táhnou i ty, kteří ještě věří, že Evropu lze zachránit. Proti těmto lidem, které omrzel život, je přesto třeba všemi legálními prostředky vést boj až do konce. Nemám v úmyslu svým dětem za každou cenu připravit otroctví a vrátit jejich svět o tisíciletí zpátky. První krok musí být vykonán u voleb, kde Sobotky, Dienstbiery a Merkelové pošleme do politického důchodu a zvolíme si Orbány, kteří jsou ochotni neblahý vývoj zvrátit.

15 0
možnosti
RS

R24u88d97a 30S18l52a50v88í12k

28. 9. 2016 13:07

Nechcete pro děti otroctví, ale budete volit nácky?

1 13
možnosti
PK

Nadpis - nepřátelé?

0 0
možnosti