Egyptští islamisté dostanou Hitlerovu cenu za propagandu?

Adolf Hitler je pro islamisty v Egyptě dobrý učitel. Podobně jako Hitler i vůdcové Muslimského bratrstva hovoří o nenásilí, míru a zatím jejich členové vypalují kostely, útočí na policejní stanice a zabili několik desítek policistů.

Je tragedií, že díky kooperaci propagandistů z Muslimského bratrstva s muslimskými komunitami v Evropě šíří i česká média proislamistickou propagandu. Příkladem může být česká muslimka a stoupenkyně islamistů Jana Oukla (více o ni zde a o jejich extremistických názorech se obšírně rozepisuji ve své knize Islám a islamismus v České republice), která zásobuje česká média informacemi očerňujícími egyptskou armádu a policii. Ovšem naopak vytváří co nejlepší PR islamistům. Ukázka na webu Idnes zde.

Idnes zveřejnil toto tvrzení islamistů:
„Egyptské Muslimské bratrstvo uvedlo, že je odhodláno pokračovat v mírových protestech. "Nebudeme se uchylovat k násilí, budeme postupovat mírovou cestou.“

A jaké je ve skutečnosti realita?

Novinky informují o tom, že „podle středečních údajů zemřelo 43 policistů.“ Novinky se také zmiňují o příkladu násilí mírumilovných islamistů, kteří svrhli policejní automobil z mostu a „pod mostem demonstranti házeli na vrak kameny a stříleli po něm.“

Podle informaci od egyptských křesťanů z Coptic Defense League jen v posledních 24 hodinách stoupenci Muslimského bratrstva vypálili 40 kostelů. Rukou islamistů již umírali nejen křesťané, ale i policisté. V Gize islamisté zavraždili jedenáct policistů včetně generála M. A. Džaber.

Muslimské bratrstvo má velmi dobré znalosti mediální práce a propagandy, díky palestinskému hnutí Hamas a jeho propagandistické válce proti Židům, teď toho mistrně využívá. Islamisté moc dobře věděli, že dříve či později armáda bude muset jejich vzpouru potlačit. Sami přiznávají, že s tímto vědomím brali záměrně děti a ženy mezi sebe. Oni je vlastně použili jako živé štíty a protože věděli, že nějaké ztráty mezi nimi budou, moc dobře se jim to hodilo do jejich propagandy.

Pokud chtějí někteří čeští novinaří pokračovat v šíření islamistické propagandy a vydávat islamistické agitátory typu Jana Oukla za důvěryhodné zdroje, nezbývá než se ptát proč to dělají? Z blbosti? Pro peníze? Z příkazu? Anebo prostě jen islamističtí propagandisté by měli dostat obdobu Nobelovy ceny, takzvanou Hitlerovu cenu za geniální propagandu?

Policejní generál M. A. Džaber zavražděny islamisty v Gize

Křesťané se modlí v jednom z islamisty vypáleném kostele

 

Fotografie egyptského vojáka zasaženého ostřelovačem islamistů z Muslimského bratrstva

Videozáznam jak mírumilovní demonstrující islamisté z Muslimského bratrstva střílí po vojácích

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 15.8.2013 18:02 | karma článku: 37,95 | přečteno: 3450x