Další protekce muslimům v českém školství

Pokud jste učitel a ve vaši třídě sedí muslim či muslimka, musíte se připravit na to, že v případě nesouhlasu muslimů s vámi udělenou známkou, budete obviněn z rasismu a nenávisti k islámu a také budete připosranými a islamofilními nadřízenými potrestán.

Přesně to se stalo učiteli Davidu Kafkovi z Ústi nad Labem, který byl členem maturitní komise, která dala neostatečnou známku maturující muslimce Nur Ashraf Bekai na Vyšší odborné a Střední škole zdravotnické. Rozzuřený otec muslimské dívky začal na učitele útočit, že je rasista a odpůrce islámu.

Byť celou věc pošetřil Krajský úřad, a dal za pravdu zkoušejícím učitelům a nenalez pochybení, tak připosraná a možná i islamofilní Miroslava Zoubková, ředitelka školy na niž David Kavka učí, se postavila na stranu muslimů a začala oficiálně vyhrožovat učiteli Davidu Kavkovi vyhazovem ze školy.

Ředitelce například vadí to, že má být David Kavka k islámu kritický. Ano, milí čtenáři. Český učitel asi nemiluje islám a nevychvaluje ho do nebe, to se nelibí muslimům a stěžují si, to bych ještě pochopil, ale že připosraná či islamofilní ředitelka si myslí, že může vyhrožovat českému učiteli vyhazovem za to, že nemiluje islám?! Kde to jsme? V nové multikulturní a islamofilní totalitě?

Muslimka nezvládla vykonat regulérně maturitní zkoušku, podle webu Echo24 sama přiznala, že ji otázka nesedla a učitelský sbor s inspekční kontrolou pravoplatně uznal, že muslimka zkoušku neudělala. Ovšem to si muslimové nenechali líbit a začali útočit na učitele, že jsou rasisté a islamofobové. Další učitelé při opakováni zkoušky už asi byli připosraní strachy, proč taký ne, když ředitelka jasně zvýhodnila muslimy, že? A raději muslimku nechali projít.

Již ve své knize Islám a islamismus v České republice jsem poukázal na snahu muslimů získat vliv na české školství a tento případ potvrzuje, že se jim to daří ... Také jsem obdžel informací, kteou prověřují, že příbuzní této dívky jsou členy islámské teroistické oganizace Hamas a jeji rodina se údajně netají svou nenávisti k Izraeli. Ovšem to je asi po naše islamofily ok.

Závěr? Jste kritik islámu? Nebo nedáváte muslimce dobré známky? Co na tom, že nezná vyučující látku, pokud nechcete být obviněni z rasismu a aby vám ředitelka školy, nevyhrožovala vyhazovem a nemuseli jste se bát mít svůj názor, jako v dobách komunismu, tak raději držte hubu a dávejte muslimským žákům dobé známky a veřejně vychvalujte islám ...

A jen tak na okaj, již dnes žijí v Ústi nad Labem desítky muslimů, mnozí jsou na azylových dávkach, a již tak útočí na české škosltví. Jak to bude v Ústi nad Labem vypadat, až jich tam budou za pá let tisíce? Oni se tam totiž postupně, ale tvalé stěhují ....

Tak jako v USA, i u nás se snaží muslimové umlčet svobodu slova ...

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 28.7.2014 10:31 | karma článku: 37,50 | přečteno: 3547x